Beleggingsvormen

Hoe wilt u uw vakantiewoning gebruiken?

De vakantiewoning voor eigen gebruik.
U gaat de vakantiewoning voor u zelf gebruiken en gaat niet verhuren. U betaald de parkkosten e.d. en u kunt de woning 365 dagen per jaar voor u zelf gebruiken (geen permanente bewoning toegestaan).

De vakantiewoning zelf gebruiken en verhuren.
Steeds meer kopers kiezen ervoor om een vakantiewoning te kopen en deze vervolgens te laten verhuren.

1. Variabel Rendement.
Uw woning verhuren met een variabel rendement.
Op deze manier van verhuren kiest u voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. U kiest zelf de periode dat u de woning wilt verhuren en wanneer u de woning voor uzelf gebruikt. De verhuurorganisatie zal er alles aan doen om de woning in de periodes dat u de woning niet gebruikt te verhuren.

De verhuuropbrengsten van de woning en dus het rendement zijn afhankelijk hoeveel de woning is verhuurd. Bij deze vorm van investeren, heeft u vaste kosten en inkomsten uit de verhuur. Die bepalen uiteindelijk wat uw rendement is.

2. Vast rendement
Uw woning verhuren met een vast rendement.
Bij deze vorm van investeren heeft u voor een vastgestelde periode en percentage rendement. U weet precies wat uw rendement zal zijn zonder vast kosten gedurende de looptijd. Alleen de woz gelateerde kosten betaald u via de gemeente waar de recreatiewoning is gelegen. U heeft de mogelijkheid om 2 weken per jaar gebruik te maken van de vakantiewoning. De woning wordt turnkey opgeleverd en gaat dan ook direct in de verhuur.