Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken
Landgoed Het Grote Zand

Landgoed Het Grote Zand

Benieuwd naar onze parken?
Kom naar de open dagen van Succesparken en vind uw perfecte recreatiewoning!
 
  • Mooie stenen woningen
  • Faciliteiten voor jong en oud
  • In een natuurlijk omgeving
 
 

Ontdek de diversiteit aan bungalows en chalets op Landgoed Het Grote Zand, geschikt voor 4 tot 12 personen. Of u nu op zoek bent naar kindvriendelijke accommodaties of wellness bungalows, we hebben voor elk wat wils. Onze volledig ingerichte bungalows en chalets zijn modern en bieden alle comfort die u nodig heeft. Geniet van ruime en luxueuze accommodaties, omgeven door een prachtig bosrijk gebied.

De verkoop van luxe en wellness woningen op Landgoed Het Grote Zand is nu in de laatste fase. Mis deze laatste kans niet om eigenaar te worden van een ruime bungalow op dit prachtige landgoed.

 
 
 
 

Bungalows en chalets

Ontdek het aanbod

 
 
 
 
 

waarom

Investeren bij Landgoed Het Grote Zand

 

Het park en de omgeving


In Drenthe kunt u nog steeds genieten van een vrijwel ongerepte natuurlijke omgeving. Landgoed Het Grote Zand ligt aan de rand van uitgestrekte, ongerepte bossen en heidevelden van boswachterij Hooghalen. Hier komt u nog dagelijks reeën, hazen, eekhoorntjes en konijntjes tegen. Op Landgoed Het Grote Zand kunt u urenlang wandelen of fietsen en genieten van de prachtige omgeving. Het park biedt luxe vrijstaande bungalows en chalets, allemaal op loopafstand van het centrumgebouw.

 
 
 

Graag persoonlijk contact?

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over de Succesparken? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur Rob van Driel.

 

Neem contact op met Rob

 
 
 

Wilt u meer informatie ontvangen?

 

Wat kunt u verwachten

  • Maak kennis met onze parken
  • Onze missie en visie
  • Informatie over de recreatiewoningen
  • De fiscale aspecten