Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken - Een toekomstbestendige investering
Landgoed Het Grote Zand
Eikenhoeve op Landgoed Het Grote Zand te koop
Succesparken Landgoed Het Grote Zand
Recreatiewoning Berghoeve op Landgoed Het Grote Zand
Recreatiewoning kopen in Drenthe

De verkoop van dit park bevindt zich nu in de laatste fase. Vanwege grote belangstelling organiseren wij iedere dinsdag t/m donderdag en zaterdag een open huis tussen 11.00 en 16.00 uur. U bent van harte welkom! Maak daarvoor hier een afspraak.

 • Stijlvolle bungalows en lodges
 • In de Drentse bossen
 • Voor eigen gebruik en/of verhuur

Landgoed Het Grote Zand

Eigen gebruik, verhuur en vast rendement

Grenzend aan de 275 hectare uitgestrekte bossen en heidevelden van Boswachterij Hooghalen ligt Landgoed Het Grote Zand. Ontdek de diversiteit aan bungalows en chalets op Landgoed Het Grote Zand, geschikt voor 2 tot 12 personen. Wanneer u een woning bij ons koopt, kunt u de woning zelf recreatief gebruiken en/of beschikbaar stellen voor de verhuur. Onze volledig ingerichte bungalows en chalets zijn modern en bieden alle comfort die u nodig heeft. Geniet van ruime en luxueuze accommodaties op ruime kavels tot wel 774 m², omgeven door een prachtig bosrijk gebied. 

De verkoop van luxe woningen met optie voor privé wellness op Landgoed Het Grote Zand is nu in de laatste fase. Mis deze laatste kans niet om eigenaar te worden van een ruime bungalow op dit prachtige landgoed.

Ontdek ons ruime aanbod

Hierom kiezen kopers voor ons

Investeren bij Landgoed Het Grote Zand

  Eigen gebruik en verhuur

  U kunt ervoor kiezen om de woning recreatief te gebruiken, deze te verhuren of om eigen gebruik en verhuur te combineren. 

  Ligging aan de bosrand

  Uw vakantiewoning is gelegen te midden van de oerbossen in Drenthe en aan de rand van het bos. In de nabije omgeving vindt u drie Nationale Parken.

  Duurzaam genieten

  Wij beschikken over ruime vakantiewoningen die volledig gasloos zijn en beschikken over infrarood panelen en een elektrische boiler. 

 

Natuurlijk genieten in de Drentse oerbossen


In Drenthe kunt u nog steeds genieten van een vrijwel ongerepte natuurlijke omgeving. Landgoed Het Grote Zand ligt aan de rand van uitgestrekte, ongerepte bossen en heidevelden van Boswachterij Hooghalen. Hier komt u nog dagelijks reeën, hazen, eekhoorntjes en konijntjes tegen. U kunt hier urenlang wandelen of fietsen en genieten van de prachtige omgeving.

In de nabije omgeving vindt u drie Nationale Parken, namelijk Nationaal Park Drents-Friese Wold, Nationaal Park Dwingelderveld en Nationaal Park Drentsche Aa. Nationaal Park Drentsche Aa ontstond tijdens de ijstijden en ligt op nog geen 15 minuten rijden van het park. Hier liggen de meeste prehistorische monumenten van ons land bij elkaar. Meer lezen over de omgeving en waarom vele kopers u al voorgingen?

Download de brochure

Volop vakantieplezier


Naast de veelzijdige omgeving zult u zich op het park zelf ook zeker niet vervelen. U geniet namelijk van alle parkfaciliteiten.

Neem een duik in het binnenzwembad met apart peuterbad, schuif aan in het restaurant of verwen uzelf met onze heerlijke wellness faciliteiten. Voor de kinderen beschikken we ook over een jungle bos, diverse speeltuinen, airtrampoline en animatie.

Ga eropuit


Voor het hele gezin is er in de omgeving van het park genoeg te beleven. Ga shoppen in steden als Assen en Groningen of breng een bezoek aan dé dierentuin van Nederland, WILDLANDS Aventure Zoo in Emmen. Deze vernieuwde dierentuin ligt op een half uur van het park. Binnen dezelfde tijd bent u op het Paterswoldsemeer in Haren waar u een sloep kunt huren en een heerlijke dag op het water kunt beleven.

Deze faciliteiten biedt het Het Grote zand

  Minimarkt
  Eet & drinkgelegenheden
  Zwembaden
  Speeltoestellen
  Fiets- en skelterverhuur

>> Swipe voor meer foto's >>

Hier zijn wij te vinden:

Graag persoonlijk contact?

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over de Succesparken? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur Rob van Driel.

 

Rob: 06 24644644

r.p.vandriel@succesparken.nl

Wilt u meer informatie ontvangen?

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze parken
 • Onze missie en visie
 • Informatie over de recreatiewoningen
 • De fiscale aspecten
Logo