Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken - Een toekomstbestendige investering
De Ossenberg

Iedere maandag tot en met vrijdag open huis tussen 10:00 en 15:00 uur. Elke zaterdag en zondag op afspraak. Maak hier een afspraak.

 • Natuurrijke omgeving
 • Stijlvolle en moderne chalets
 • Mogelijk voor zowel koop- als huurgrond
 • Voor eigen gebruik en/of verhuur

De Ossenberg

Uw eigen chalet op de Utrechtse Heuvelrug

Ontdek de rust en de natuur van Vakantiepark De Ossenberg, gelegen te midden van de bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Dankzij de natuurlijke omgeving zult u hier volop rust vinden. Ons chaletpark biedt daarnaast faciliteiten voor jong en oud. Met een prachtige ligging aan het Amerongse Bos en de Amerongse Berg is Recreatiepark De Ossenberg de ideale uitvalsbasis voor sportliefhebbers.

Bij De Ossenberg heeft u de mogelijkheid om kavels grond te kopen of te huren, waarop u een chalet naar uw eigen wensen kunt plaatsen. De moderne chalets zijn volledig ingericht en zijn beschikbaar voor zowel verhuur als eigen recreatief gebruik. De woningen bieden plaats aan maximaal 6 personen en hebben ruime kavels van gemiddeld 360 m².

 
ossenberg

Midden in de bossen

Ontdek het ruime aanbod

>> Swipe voor meer foto's >>

Daarom

Investeren bij De Ossenberg

  Eigen gebruik en verhuur

  U kiest zelf of u uw recreatiewoning wilt verhuren, zelf recreatief gaat gebruiken of een combinatie van beide mogelijkheden.

  Veelzijdige natuur

  Uw recreatiewoning heeft een bosrijke ligging in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug vol bossen, heidevelden en zandverstuivingen.

  Diverse faciliteiten

  U of uw huurders kunnen zich uitstekend vermaken in het buitenzwembad, op de sportbaan of bij één van de gezellige horecagelegenheden op het park.

Centrale en bosrijke ligging


Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug ligt het dorp Overberg. Dit gezellige dorp is omringd door prachtige bossen en uitgestrekte heidevelden. Het is de perfecte locatie om eindeloos wandelingen en fietstochten te maken. Onderweg komt u ook authentieke kastelen en landgoederen tegen. Dankzij de centrale ligging bent u ook zo in plaatsen als Veenendaal, Ede en Amersfoort.

Voor een gezellig dagje weg voor jong en oud kunt u terecht bij Ouwehands Dierenpark. U kunt tevens een bezoekje brengen aan het bruisende centrum van Amersfoort of Utrecht voor een cultureel uitstapje. Hier vindt u talloze musea, winkelstraatjes en gezellige terrasjes.

Eindeloos vermaken voor alle leeftijden


Naast de talloze bezienswaardigheden in de bosrijke omgeving zullen wij op De Ossenberg ervoor zorgen dat u zich geen moment hoeft te vervelen!

Op De Ossenberg kunnen gasten van alle leeftijden zich eindeloos vermaken dankzij de uitstekende parkfaciliteiten. Plons in het verkoelende buitenzwembad, sla een balletje op het multifunctionele sportveld of geniet van een hapje en een drankje bij een van onze horecagelegenheden.

Recreatiepark De Ossenberg belooft een fantastische vakantie-ervaring voor u of uw huurders! Vanuit uw eigen chalet staat u zo in de veelzijdige natuur voor een verblijf om nooit te vergeten.

Faciliteiten op De Ossenberg

  Eten & drinken
  • Café
  • Restaurant
  • Snackbar
  Zwemmen
  • Buitenzwembad
  Sport & spel
  • Multifunctioneel sportveld
  • Diverse speeltuinen
  Kids
  • Kidsclub Holly
  Overig
  • Wasserette

Hier zijn wij te vinden:

Graag persoonlijk contact?

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over de Succesparken? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur
Toon Maasmans.

 

Neem contact op met Toon

Graag persoonlijk contact?

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over de Succesparken? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur
Toon Maasmans.

 

Toon: 06 18523854

Wilt u meer informatie?

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze parken
 • Onze missie en visie
 • Informatie over de recreatiewoningen
 • De fiscale aspecten
 
Logo