Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken - Een toekomstbestendige investering
Stacaravan kopen

Stacaravan kopen in Nederland

Open Huis dagen
Breng een bezoek aan een van onze parken tijdens onze open huis dagen!
  • Betaalbare stacaravans vanaf €5000,-
  • Op verschillende parken in Nederland
  • Op eigen grond of huurgrond

Betaalbare stacaravan kopen op een camping in Nederland

Bent u aan het overwegen een stacaravan te kopen? Dan bent u bij Succesparken aan het juiste adres. Wij bieden betaalbare stacaravans die voldoen aan het comfort en de kwaliteit die u kunt verwachten van Succesparken. Op zoek naar een stacaravan op eigen grond, huurgrond, om zelf te gebruiken of om te verhuren? Bij Succesparken is het allemaal mogelijk en bieden we op meerdere parken scherp geprijsde stacaravans te koop aan. Onze verkoopadvieurs helpen u graag aan de juiste informatie of voorzien u vrijblijvend van (financieel) advies, zodat u tijdens uw vrije tijd en vakanties kunt genieten in uw eigen stacaravan.

Stacaravan kopen voor eigen gebruik of als investering

Het kopen van een stacaravan met staanplaats kan een slimme financiële zet zijn. In plaats van geld spenderen aan dure hotelovernachtingen of vakantiehuur, investeert u in een eigendom dat potentieel waardevoller kan worden na verloop van tijd. Bovendien kunt u de stacaravan verhuren wanneer u er zelf geen gebruik van maakt, waardoor u extra inkomstenstroom kunt genereren. Daarnaast biedt een stacaravan met eigen staanplaats een gevoel van vrijheid en flexibiliteit. Zo heeft u altijd een plek waar u naar toe kunt gaan om te ontspannen, ontsnappen aan de dagelijkse sleur en te genieten van de prachtige omgeving van onze vakantieparken. Meer weten?

Uitgelichte stacaravans uit ons aanbod

Stacaravan kopen bij Succesparken

De Scherpenhof

Op vakantiepark De Scherpenhof geniet u van een prachtige locatie met directe ligging aan de IJssel. Grenzend aan de Veluwe is er altijd de mogelijkheid te genieten van de natuur en vanwege de ligging in de stedendriehoek zijn steden zoals Deventer, Apeldoorn en Zutphen erg gemakkelijk te bereiken.

De Tien Heugten

Ook kunt u kiezen uit stacaravans op vakantiepark De Tien Heugten, gelegen in het hart van Drenthe. Midden in de prachtige natuur is het park gelegen met uitgebreide parkfaciliteiten. Geniet van de natuurlijke recreatieplas met zandstrand, het buitenzwembad of bezoek de golfbaan en de speeltuinen.

Veelgestelde vragen

Zijn alle stacaravans bij Succesparken gelegen op eigen grond?

Bijna alle stacaravans bij Succesparken zijn gelegen op eigen grond. Zo heeft u zekerheid en voordeel van vrijheid en flexibiliteit om optimaal te genieten van uw aankoop. Voor meer informatie over de specifieke objecten kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Kan ik een tweedehands stacaravan met staanplaats kopen om te verhuren?

Wanneer u een tweedehands stacaravan met staanplaats koopt, kunt u ervoor kiezen deze te verhuren. Wanneer u dan zelf geen gebruik maakt van uw stacaravan met staanplaats ontvangt u verhuurinkomsten en genereert u een extra inkomensstroom. 

Wilt u meer informatie ontvangen?

Vraag de brochure aan

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

  • Maak kennis met onze parken
  • Onze missie en visie
  • Informatie over de recreatiewoningen
  • De fiscale aspecten
Logo