Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken - Een toekomstbestendige investering
Investeren vakantiewoning
Vakantiewoning rendement
Beleggen vakantiewoning

Recreatiewoningen: Uw investering bij Succesparken

Open Huis dagen
Breng een bezoek aan een van onze parken tijdens onze open huis dagen!
 • Uitgebreide investeringsmogelijkheden
 • Rendement op uw vakantiewoning
 • Een belegging voor de toekomst

Recreëren hoeft niet veel te kosten

Investeren bij Succesparken

Al meer dan 50 jaar een begrip in de branche als de standaard in de recreatie. Maak kennis met onze prachtige bestemmingen in het bos, aan het water of landelijk gelegen. Met betaalbare recreatiewoningen voor een eerlijke prijs vertellen we u graag meer over de diverse investeringsmogelijkheden bij Succesparken. We begrijpen dat u op zoek bent naar een slimme investeringsmogelijkheid die naast een tweede thuis ook een aangenaam rendement oplevert. Met onze duidelijke, transparante en toegankelijke aanpak heeft Succesparken alles in huis om u te helpen met het investeren in een recreatiewoning die aansluit bij uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Investeren vakantiewoning

Investeren in een vakantiewoning?

Ontdek onze uitgelichte projecten:

Waarom investeren in een vakantiewoning bij Succesparken?

Meer dan 50 jaar ervaring - Al ruim 50 jaar bekend als de standaard in de recreatie en als aanbieder van vakantieplezier en een aangenaam rendement.

Duidelijk en transparant - Bij Succesparken geloven we in heldere communicatie en transparante voorwaarden. We willen dat u precies begrijpt waar u in investeert en welke voordelen het met zich meebrengt.

Betaalbare recreatiewoningen - Op 8 verschillende vakantieparken in Nederland vindt u een geschikte investering in één van onze betaalbare vakantiewoningen. Uiteenlopend van stacaravans en chalets tot stenen recreatiewoningen.

Investeren met rendement - Een investering in een vakantiewoning dient ook een aangenaam rendement op te leveren, onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u van A tot Z.

Meer weten over een investering bij Succesparken? Lees meer in onze brochure of neem contact met ons op.

Investeren in nieuwe vakantiehuizen of occasions

Vast of variabel?

Rendement op uw vakantiewoning

Bij de aanschaf van uw woning kunt u er ook voor kiezen deze beschikbaar te stellen voor verhuur en zo rendement op uw vakantiehuis te behalen. Met onze professionele verhuurorganisatie weten wij precies te anticiperen op de trends en ontwikkelingen in de markt. Door deze mogelijkheid kunnen wij een optimale bezettingsgraad nastreven en daarbij een zo aangenaam mogelijk rendement. In onze brochure vindt u de rendementen op onze verschillende vakantieparken. Op onze parken heeft u de keuze uit een vast of variabel rendement:

  Variabel rendement

  De verhuuropbrengsten zijn afhankelijk van de bezettingsgraad en de mate waarin u zelf gebruik maakt van de woning. Bij deze vorm van investeren, heeft u vaste kosten en variabele inkomsten uit de verhuur. Die bepalen uiteindelijk wat uw rendement is.

  Vast rendement

  Bij deze vorm van investeren in een recreatiewoning heeft u voor een vastgestelde periode een percentage aan rendement. Zo weet u altijd wat uw rendement is en kunt u de woning 2 weken per jaar zelf gebruiken.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Vraag de brochure aan

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze parken
 • Onze missie en visie
 • Informatie over de recreatiewoningen
 • De fiscale aspecten
Logo