Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken - Een toekomstbestendige investering
Vakantiehuis kopen in Gelderland

Vakantiehuis kopen in Gelderland

Open Huis dagen
Breng een bezoek aan een van onze parken tijdens onze open huis dagen!
 • Moderne en betaalbare chalets
 • Woningen aan de IJssel
 • Aantrekkelijk rendement bij (gedeeltelijke) verhuur

Een chalet kopen in Gelderland

Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide

Op de groene uiterwaarden van de IJssel in Terwolde ligt Recreatiepark De Scherpenhof. Met zijn centrale ligging nabij Deventer en Apeldoorn, grenzend aan de Veluwe en met voorzieningen zoals zwembaden, een recreatieplas en een jachthaven, is deze locatie de perfecte plek om een chalet te kopen. Bij De Scherpenhof bieden wij diverse betaalbare woningen voor maximaal 6 personen. Deze chalets bieden niet alleen de mogelijkheid voor eigen gebruik, maar ook voor (gedeeltelijke) verhuur, wat een aantrekkelijk rendement voor u oplevert. 

Bent u geïnteresseerd in aanvullende informatie over de betaalbare woningen of het park?

Of neem contact met ons op

JULI ACTIE: bij aankoop van een nieuwe vakantiewoning op recreatiepark De Scherpenhof meubelpakket t.w.v. €15.000.- cadeau. Alleen geldig in juli, dus maak snel je afspraak en profiteer van deze mooie actie. Maak hier een afspraak.

Uitgelicht in Gelderland:

Koop een huisje aan de IJssel en nabij de Veluwe

Wanneer u interesse heeft om een chalet, stacaravan of vakantiewoning te kopen in Gelderland dan vindt u deze op een ideale locatie. Waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen op en rondom de IJssel. Natuurliefhebbers kunnen zich uitstekend vermaken op de Veluwe waar het park aan grenst. Ook voor leuke stedentripjes hoeft u het niet ver van het vakantiepark te zoeken. De stedendriehoek bestaande uit Deventer, Apeldoorn en Zutphen, ligt dichtbij. Ook voor kinderen is er van alles te doen in de omgeving, denk aan Kinderpretpark Julianatoren en de Apenheul. Of laat u verwennen in een luxe spa, onderneem sportieve activiteiten of bezoek verschillende interessante musea. 

Kom de omgeving zelf ontdekken en maak kennis met ons vakantiepark. U bent van harte welkom!

Een chalet kopen bij De Scherpenhof

Recreatiepark De Scherpenhof is een veelzijdig park geschikt voor zowel jong als oud. Met een overvloed aan faciliteiten en talloze uitjes in de directe omgeving, biedt dit vakantiehuis een uitstekende investeringskans. De aantrekkelijke jachthaven en recreatieplas vormen de highlights van het park. Met zwembaden, horecagelegenheden, bowlingbanen, een speelparadijs en een gemakswinkel op het terrein, hoeft u het park niet af voor uw ontspanning en vermaak. Tegelijkertijd bieden de ruime kavels van de woning rust, ruimte en privacy. Een woning bij De Scherpenhof biedt een perfecte combinatie van veelzijdigheid en comfort.

Zorgeloos verhuren door Succes Holidayparcs

Bij Succesparken heeft u de keuze om uw woning zelf te gebruiken of deze (deels) te verhuren. Een voordeel van verhuur is dat u rendement ontvangt en dat u ook volledig ontzorgt wordt door onze professionele verhuurorganisatie Succes Holidayparcs. Laat de verhuur en het beheer van uw woning aan ons over, terwijl u online volledig inzicht behoudt in reserveringen, facturatie en beoordelingen. Met feedback optimaliseren we het verblijf, zodat we blijven voldoen aan gastverwachtingen en de waarde van uw vakantiewoning behouden blijft. Dit resulteert in verbeterde verhuuropbrengsten. Daarnaast kunt u eenvoudig online periodes blokkeren om zelf van uw woning te genieten.

Het voordeel van een woning kopen bij Succesparken:

  Eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

  Wilt u uw woning verhuren als u deze zelf niet gebruikt? Geen probleem, onze professionele verhuurorganisatie helpt u met het verhuren.

  Parken op unieke locaties in Gelderland

  Bij ons koopt u een woning aan de IJssel bij De Scherpenhof in Terwolde. Ons park bevindt zich op de grens met de Veluwe. 

  Moderne en betaalbare woningen

  Bij De Scherpenhof bieden wij diverse betaalbare vakantiewoningen voor maximaal 6 personen op een A-locatie.

Een recreatiewoning kopen in Gelderland:

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Zijn er open huis dagen die ik kan bezoeken?

Jazeker dat kan. Op onze open huis dagen kunt u zich vrijblijvend laten informeren over de aankoop van een vakantiewoning voor eigen gebruik en/of voor verhuur. Bij De Scherpenhof is het elke woensdag en zondag open huis. Wist u dat u vaak tijdens onze open huis dagen kunt profiteren van exclusieve aanbiedingen?

Waarom investeren in een vakantiewoning bij Succesparken?

Met meer dan 50 jaar ervaring staan wij bekend als de standaard in de recreatie als aanbieder van vakantieplezier en een aangenaam rendement. Ons succes berust op heldere communicatie, de beschikbaarheid van betaalbare recreatiewoningen op 8 aantrekkelijke parken verspreid over Nederland en bovenal op een bewezen staat van dienst in het realiseren van een aangenaam rendement voor onze investeerders. Kies voor zekerheid en investeer in uw recreatiedromen met Succesparken.

Heeft Succesparken nog meer parken in Gelderland?

Ja, ook in het Gelderse Lathum kunt u comfortabele chalets kopen bij Rhederlaagse Meren. Dit park bevindt zich nabij Arnhem, Velp en Doesburg. Hier koopt u een woning aan het watersportgebied de Rhederlaag en rivier de IJssel.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Vraag de brochure aan

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze parken
 • Onze missie en visie
 • Informatie over de recreatiewoningen
 • De fiscale aspecten
Logo