Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken
De Scherpenhof

De Scherpenhof

Verkoopweekend 6 & 7 april
Breng een bezoek aan Landgoed De Huynen tijdens ons volgende verkoopweekend!
 
 • Vakantiewoningen en chalets
 • Voor eigen gebruik en/of verhuur
 • Met een aantrekkelijk rendement
 • Directe ligging aan de IJssel
 

De Scherpenhof

Een eigen vakantiewoning aan de IJssel

 

Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof, gelegen vlakbij het pittoreske dorpje Terwolde, is een uitgebreid park dat voor iedereen wat te bieden heeft. Het park bestaat uit kampeerplaatsen en diverse verhuuraccommodaties. De Scherpenhof bevindt zich op een prachtige locatie aan de IJssel, grenzend aan de Veluwe. U zult nergens anders zo'n diversiteit aan flora en fauna vinden.

Bent u van plan om een vakantiewoning te kopen? Bij De Scherpenhof hebben we een ruime variatie aan betaalbare chalets. Het bezitten van een eigen vakantiewoning op ons park biedt veel plezier en gemak. We bieden verschillende aankoopmogelijkheden, waarbij u een vakantiewoning kunt kopen voor persoonlijk gebruik of als investering. Onze verkoopadviseur staat klaar om u te informeren over de diverse mogelijkheden die we bieden. In onze brochure vindt u ook meer informatie over de mogelijkheden van een eigen recreatiewoning.

 
 

Of download de brochure

 
 
scherpenhof

Uitgelichte woning

Nog één kavel vrij aan de waterkant

 
 
 

Rust, ruimte en privacy

Ontdek het aanbod

 
 
 
 

 

>> Swipe voor meer foto's >>

 

waarom

Investeren bij De Scherpenhof

 
  Eigen gebruik en verhuur

  U kiest er zelf voor of u uw woning wilt verhuren, hier zelf recreatief gebruik van wilt maken of een combinatie van beide mogelijkheden.

  Aantrekkelijk rendement

  U verhuurt uw woning met een vast óf variabel rendement, afhankelijk van hoe u gebruikmaakt van uw vakantiewoning.

  Centrale ligging

  Dankzij de centrale ligging van uw woning is deze erg makkelijk te bereiken vanuit steden als Deventer, Apeldoorn en Zutphen.

 
 

Centraal gelegen in een bruisende omgeving


Recreatiepark de Scherpenhof ligt in Terwolde, in de Stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen. De centrale ligging van het park zorgt ervoor dat u heel makkelijk Gelderland en Overijssel kunt ontdekken tijdens uw vakantie.

Geniet van een onvergetelijk verblijf in Gelderland. Haal het beste uit uw vakantie door de natuur te verkennen, uzelf te verwennen in een luxe spa, deel te nemen aan sportieve activiteiten en verschillende musea te bezoeken. Ook kunt u met de kinderen naar diverse pretparken en dierentuinen gaan. Daarnaast zijn er leuke stedentripjes mogelijk in de omgeving naar onder andere Deventer, Apeldoorn, Arnhem en Zutphen die de moeite waard zijn vanwege hun bezienswaardigheden, festivals en winkel- en terrasmogelijkheden.

Volop vakantiepret


U of uw huurders zullen zich geen moment vervelen dankzij de diverse parkfaciliteiten van De Scherpenhof. Plons in het binnen- of buitenzwembad, ontspan aan de recreatieplas of daag elkaar uit op de tennisbaan of in de gamehal. De Scherpenhof beschikt zelfs over een eigen jachthaven waar u uw boot kunt aanmeren. Na een lange vakantiedag kunt u heerlijk aanschuiven bij een van de gezellige horecagelegenheden.

De Scherpenhof is een veelzijdig vakantiepark met betaalbare vakantiewoningen waar jong en oud zich geen moment zal vervelen! Dankzij de unieke ligging aan de IJssel is dit dé ideale locatie voor een eigen vakantiewoning. Investeer in een recreatiewoning bij De Scherpenhof en profiteer van een aantrekkelijk rendement!

 

Hier zijn wij te vinden:

 
 
 
 

Graag persoonlijk contact?

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over de Succesparken? Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs Ron Kleiboer of Caroline Sonneveld.

 

Neem contact op met Ron

Neem contact op met Caroline

Graag persoonlijk contact?

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over de Succesparken? Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs Ron Kleiboer of Caroline Sonneveld.

 

Ron: 06 53163449

Caroline: 06 55140179

 
 
 

Wilt u meer informatie ontvangen?

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze parken
 • Onze missie en visie
 • Informatie over de recreatiewoningen
 • De fiscale aspecten
 
Logo