Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken
De Scherpenhof

De Scherpenhof

Benieuwd naar onze parken?
Kom naar de open dagen van Succesparken en vind uw perfecte recreatiewoning!
 
  • Woningen en chalets
  • Voor 4 tot 6 personen
  • Nabij Apeldoorn, Deventer en Zutphen
 

De Scherpenhof

Een eigen recreatiewoning

 

Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof, gelegen vlakbij het pittoreske dorpje Terwolde, is een uitgebreid park dat voor iedereen wat te bieden heeft. Het park bestaat uit een camping, diverse huuraccommodaties en een rustig chaletpark. De Scherpenhof bevindt zich op een prachtige locatie aan de IJssel, grenzend aan de Veluwe, waar u nergens anders zo'n diversiteit aan flora en fauna zult vinden.

Bent u van plan een vakantiewoning te kopen? Bij De Scherpenhof hebben we een ruime variatie aan mooie chalets. Het bezitten van een eigen vakantiewoning op ons park biedt veel plezier en gemak. We bieden verschillende aankoopmogelijkheden, waarbij u een vakantiewoning kunt kopen voor persoonlijk gebruik of als investering. Onze verkoopadviseur staat klaar om u te informeren over de diverse mogelijkheden die we bieden.

 
 
 
 

Rust, ruimte en privacy

Ontdek het aanbod

 
 
 
 
 

waarom

Investeren bij De Scherpenhof

 

De omgeving


Recreatiepark de Scherpenhof ligt in Terwolde, in de Stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen. De centrale ligging van het park zorgt ervoor dat u heel makkelijk Gelderland en Overijssel kunt ontdekken tijdens uw vakantie. Recreatiepark de Scherpenhof heeft geweldige ideeën om uw vakantie nog leuker te maken. Geniet van een onvergetelijk verblijf in Gelderland. Haal het beste uit uw vakantie door de prachtige natuur te verkennen, uzelf te verwennen in een luxe spa, deel te nemen aan sportieve activiteiten en verschillende interessante musea te bezoeken. Ook kunt u met de kinderen naar diverse pretparken en dierentuinen gaan. Daarnaast zijn er leuke stedentripjes mogelijk in de omgeving, met onder andere Deventer, Apeldoorn, Arnhem en Zutphen die de moeite waard zijn vanwege hun bezienswaardigheden, festivals en uitstekende winkel- en terrasmogelijkheden.

 
 
 

Graag persoonlijk contact?

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over de Succesparken? Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs Ron Kleiboer of Caroline Sonneveld.

 

Neem contact op met Ron

Neem contact op met Caroline

 
 
 

Wilt u meer informatie ontvangen?

 

Wat kunt u verwachten

  • Maak kennis met onze parken
  • Onze missie en visie
  • Informatie over de recreatiewoningen
  • De fiscale aspecten