Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken - Een toekomstbestendige investering
Chalet kopen op een camping

Chalet kopen op camping

Open Huis dagen
Breng een bezoek aan een van onze parken tijdens onze open huis dagen!
 • Betaalbare chalets te koop
 • Op meerdere campings in Nederland
 • Divers aanbod op eigen grond
 • Meer dan 50 jaar ervaring

Comfortabele en betaalbare chalets op eigen grond

Ontdek de mogelijkheid om een chalet te kopen op een camping in Nederland bij Succesparken. Met diverse types chalets, recreatiewoningen en stacaravans op eigen grond of huurgrond bieden wij een zorgeloos verblijf. Bij Succesparken geloven we in betaalbaarheid zonder concessies te doen aan kwaliteit. Onze betaalbare chalets bieden een comfortabel verblijf voor iedereen. Of u een prettige plek zoekt voor uzelf of om het chalet aan te kopen als investering en te verhuren tegen een aantrekkelijk rendement. U kunt er ook voor kiezen de woning deels te verhuren en deels zelf te gebruiken. Meer informatie over een chalet kopen op een camping van Succesparken?

Divers aanbod chalets

Met een veelzijdig aanbod chalets bieden we voor ieder wat wils. De chalets zijn beschikbaar van 2 tot maximaal 6 personen in verschillende provincies in Nederland. Zo biedt Succesparken woningen aan in Gelderland, Utrecht, Drenthe & Noord-Brabant. Of u nu de voorkeur geeft aan een gezellig chalet in het bos of een ruime bungalow aan het water, bij Succesparken vindt u het perfecte chalet op eigen grond of huurgrond. Dit geeft u in het eerste geval de zekerheid van eigendom en de vrijheid om uw chalet naar wens aan te passen. Wanneer u ervoor kiest een chalet te kopen op een van onze campings, kunt u vrijblijvend gebruik maken van de uitgebreide campingfaciliteiten.

  Betaalbare chalets voor een comfortabel verblijf
  Diverse type chalets op eigen grond of huurgrond
  Vrij gebruik van uitstekende campingfaciliteiten
  Voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide

Uitgelichte campings

Chalet kopen voor eigen gebruik of als investering

Een chalet kopen bij Succesparken kan vanwege verschillende beweegredenen zijn. Zo kan het zijn dat u op zoek bent naar uw eigen plek om te recreeëren, hier zijn onze verschillende campings uitermate geschikt voor. Kiest u er toch voor het chalet (deels) te verhuren, dan kunt u aantrekkelijk rendement realiseren door middel van onze professionele verhuurorganisatie. Ook kunt u kiezen voor een combinatie van beide waardoor het chalet u rendement én vakantieplezier oplevert. Wilt u meer weten over de verschillende gebruiksvormen of de aankoopmogelijkheden bij Succesparken?

Wilt u meer informatie ontvangen?

Vraag de brochure aan

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze parken
 • Onze missie en visie
 • Informatie over de recreatiewoningen
 • De fiscale aspecten
Logo