Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken - Een toekomstbestendige investering
vakantiewoning kopen aan het water

Een recreatiewoning aan het water kopen

Open Huis dagen
Breng een bezoek aan een van onze parken tijdens onze open huis dagen!
 • Betaalbare vakantiewoningen
 • Met een directe ligging aan het water
 • Voor eigen gebruik en/of verhuur

Uw eigen recreatiewoning kopen aan een waterpartij

Voor eigen recreatief gebruik, verhuur of een combinatie van beide mogelijkheden

Droomt u van een eigen recreatiewoning met een schitterende ligging aan het water? Neem dan eens een kijkje bij Succesparken! Wij bieden moderne en betaalbare vakantiewoningen in Gelderland en Drenthe met een directe ligging aan een waterpartij. Deze kunt u verhuren, maar u kunt hier ook zelf recreatief gebruik van maken. Onze woningen liggen in een natuurrijke omgeving waar u vele uitstapjes kunt maken. Kiest u ervoor om uw woning te verhuren, dan profiteert u van een aantrekkelijk rendement. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan onze brochure aan voor meer informatie.

Bekijk onze vakantiehuizen te koop aan het water:

Geniet van rust en ruimte in een natuurrijke omgeving

Onze recreatiewoningen te koop aan het water hebben een mooie ligging op vakantieparken in Gelderland en Drenthe. De Scherpenhof heeft een unieke ligging aan de IJssel en biedt betaalbare chalets aan het water. Dit park beschikt ook over een eigen jachthaven wat het een ideale bestemming maakt voor een vakantie met eigen boot. In de omgeving kunt u uitstapjes maken naar de Veluwe of naar een attractiepark zoals de Apenheul of Kinderpretpark Julianatoren.

Landgoed De Huynen is een oase van rust in het bosrijke Drenthe. Uw recreatiewoning ligt op een ruime kavel aan een waterpartij. In de omgeving kunt u schitterende wandelingen maken door de ongerepte natuur van Dwingelderveld of het Drents Friese Wold. Voor een dagje winkelen kunt u naar het gezellige centrum van Assen of Groningen. Bent u benieuwd geworden en wilt u de omgeving van uw vakantiewoning zelf eens komen bekijken? Maak dan een afspraak om kennis te maken met onze vakantieparken!

Investeren in een recreatiewoning: talloze mogelijkheden!

Wanneer u bij Succesparken een vakantiewoning koopt wordt u volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie met meer dan 50 jaar ervaring. U schaft bij ons een betaalbare vakantiewoning aan voor eigen recreatief gebruik of om deze te verhuren. U kunt ook kiezen voor een combinatie; wanneer u niet verblijft in uw vakantiewoning aan het water kunt u deze beschikbaar stellen voor verhuur. Afhankelijk van hoe u uw woning gebruikt ontvangt u een vast of variabel rendement. U heeft te allen tijde zelf online inzicht in de reserveringen, facturatie en beoordelingen van uw recreatiewoning aan het water.

  Eigen gebruik en/of verhuur
  Professionele verhuurorganisatie
  Aantrekkelijk rendement
  Altijd online inzichten
 

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Wat zijn de voordelen van een vakantiewoning kopen?

Een vakantiewoning kopen aan het water is een goede investering op lange termijn. Het rendement levert u meer op dan een spaarrekening en de waarde stijgt in de loop der jaren. Bovendien is een eigen vakantiewoning een ideale uitvalsbasis voor quality time met uw familie en vrienden.

Welke fiscale regels komen kijken bij de aanschaf?

Welke fiscale regels een rol spelen bij de aanschaf van uw vakantiehuis aan het water hangt af van uw persoonlijke situatie. Maak een afspraak met één van onze professionele adviseurs om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Vraag de brochure aan

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze parken
 • Onze missie en visie
 • Informatie over de recreatiewoningen
 • De fiscale aspecten
Logo