Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken - Een toekomstbestendige investering
Vakantiewoning eigen gebruik

Gebruiksvormen bij aanschaf van een recreatiewoning

Open Huis dagen
Breng een bezoek aan een van onze parken tijdens onze open huis dagen!
 • Betaalbare recreatiewoningen
 • Op verschillende parken in Nederland
 • Voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie

Vakantiewoning kopen voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie

Bij Succesparken kunt u investeren in betaalbare vakantiewoningen met uitstekend niveau van comfort en kwaliteit op verschillende vakantieparken in Nederland. Zo bestaat het aanbod uit recreatiewoningen, chalets, stenen recreatiewoningen en stacaravans op eigen grond en huurgrond. De verschillende woningen zijn gelegen in Drenthe, Gelderland, Utrecht & Noord-Brabant en zijn geschikt voor 2 tot 12 personen. Bij het kopen van een vakantiewoning kunt u kiezen uit verschillende gebruiksvormen. Zo kunt u bij Succesparken kiezen om een vakantiewoning aan te schaffen voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beiden. Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiewoning bij Succesparken?

De gebruiksvormen van uw investering

Wanneer u ervoor kiest te investeren in een recreatiewoning kunt u verschillende intenties hebben betreft de gebruiksvorm van de woning. Zo kunt u ervoor kiezen om de vakantiewoning volledig te verhuren via onze professionele verhuurorganisatie en in ruil hiervoor een vast rendement op uw investering te ontvangen. Ook kunt u de woning aanschaffen voor volledig eigen gebruik en 365 dagen per jaar recreatief genieten van uw eigen tweede huis. De derde optie is een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Hier kunt u een bepaalde tijd van het jaar zelf gebruik maken van de recreatiewoning en op het moment dat u er niet verblijft geniet u van aantrekkelijk rendement op uw verhuurinkomsten. Dubbel genieten dus!

  Volledige verhuur

  Uw vakantiewoning volledig verhuren tegen een aantrekkelijk vast rendement.

  Eigen gebruik

  365 dagen per jaar recreatief genieten van uw eigen vakantiewoning.

  Combinatie van beide

  Het beste van twee werelden: genieten van uw vakantieverblijf én van rendement.

Waarom investeren bij Succesparken?

Betrouwbare organisatie

Succesparken is een betrouwbare partij met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatievastgoed. Met ons uitgebreide aanbod, woningen op 8 verschillende parken in Nederland en onze eigen verhuurorganisatie geloven wij in zorgeloos investeren. Bij Succesparken kunt u rekenen op een betrouwbare partner met expertise in huis.

Op toplocaties

Wij begrijpen dat de locatie misschien wel de belangrijkste vereiste is bij de aanschaf van een recreatiewoning. Succesparken beschikt over vakantieparken op toplocaties in Gelderland, Drenthe, Utrecht en Noord-Brabant. Woningen aan het water, in de natuur en met bruisende steden om de hoek: Succesparken beschikt over recreatiewoningen op toplocaties.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Vraag de brochure aan

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze parken
 • Onze missie en visie
 • Informatie over de recreatiewoningen
 • De fiscale aspecten
Logo