Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken - Een toekomstbestendige investering
  • De mooiste locaties in de natuur
  • Nabij Tilburg en Breda
  • Nabij de Belgische grens

Brabantse Weelde

Een eigen recreatiewoning

Resort Brabantse Weelde is aangelegd met een sterke architectonische visie in gedachten. Architect Hans Stoelinga uit Breda heeft het ontwerp geïnspireerd op ruimte en lijnen, wat duidelijk tot uiting komt in de aangelegde vijver die het park doorkruist. Het samenspel van lijnen wordt op een harmonieuze manier aangevuld door de strategisch geplaatste chalets, waardoor een compleet en evenwichtig beeld ontstaat.

Rust, ruimte en prachtige natuur

Ontdek het aanbod

Daarom

Investeren bij Brabantse Weelde

De omgeving


In de omgeving van Brabantse Weelde vindt u de bruizende stad Breda, volop voorzien van historische bouwwerken, bioscopen en theaters. Ook is het mogelijk om in de nabije omgeving te Golfen. Bijvoorbeeld bij de Noord Brabantsche Golfclub Toxandria, Golfclub Princenbosch, Golfclub Price d’Eau of de Oosterhoutse Golfclub. Wilt u tijdens uw verblijf in uw eigen vakantiewoning een dagje met het gezin op pad? Bezoek dan de Efteling. De Efteling heeft 59 attracties waaronder 5 achtbanen, 2 waterattracties en 3 darkrides. De omgeving van Brabantse Weelde biedt voor ieder wat wils!

Graag persoonlijk contact?

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over de Succesparken? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur Hein Maasmans.

 

Neem contact op met Hein

Graag persoonlijk contact?

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over de Succesparken? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur Hein Maasmans.

 

Hein: 06 51100774

Wilt u meer informatie ontvangen?

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Wat kunt u verwachten

  • Maak kennis met onze parken
  • Onze missie en visie
  • Informatie over de recreatiewoningen
  • De fiscale aspecten
 
Logo