Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken
  • Recreatiepark met eigen zandstrand en jachthaven
  • Recreatiepark met watersportmogelijkheden
  • Nabij Arnhem, Velp en Doesburg

Rhederlaagse Meren

Een eigen recreatiewoning

Jouw ideale vakantiebestemming voor het kopen van een prachtige vakantiewoning in het schitterende Gelderse Lathum, Nederland. Het is op Rhederlaagse Meren mogelijk om te investeren in een vakantiewoning voor eigen gebruik, maar uiteraard ook voor de verhuur tegen een interessant rendement. Neem vandaag nog contact met ons op om je droom van een vakantiewoning bij Recreatiepark en Jachthaven Rhederlaagse Meren werkelijkheid te maken.

Rust, ruimte en waterrijk

Ontdek het aanbod

Daarom

Investeren bij Rhederlaagse Meren

De omgeving


Stelt u zich eens voor: een vakantiehuis op steenworp afstand van de betoverende Veluwe, met uitzicht op de wateren van het watersportgebied de Rhederlaag en rivier de IJssel direct voor uw deur. Onze locatie biedt u de perfecte combinatie van rustgevende ontspanning en bruisende activiteiten, allemaal binnen handbereik van uw eigen privéstrand. Voor liefhebbers van natuurpracht biedt Nationaal Park Veluwezoom uitgestrekte wandelpaden, terwijl onze unieke waterligging een paradijs is voor enthousiaste watersporters. Onze vakantiehuizen zijn voorzien van moderne gemakken en zijn zorgvuldig ontworpen om aan al uw wensen te voldoen. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt ons Recreatiepark een scala aan voorzieningen, waaronder een buitenzwembad, een verfrissend spraypark en gezellige horecagelegenheden.

Graag persoonlijk contact?

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over de Succesparken? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur em>Hein Maasmans.

 

Neem contact op met Hein

Graag persoonlijk contact?

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over de Succesparken? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur Hein Maasmans.

 

Hein: 06 51100774

Wilt u meer informatie ontvangen?

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Wat kunt u verwachten

  • Maak kennis met onze parken
  • Onze missie en visie
  • Informatie over de recreatiewoningen
  • De fiscale aspecten
 
Logo