Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken
Boslodge Luxe
Boslodge Luxe 4p
Boslodge Luxe
Boslodge Luxe
Boslodge Luxe 4p
Boslodge Luxe 4 personen
Boslodge Luxe 4 personen

Boslodge

 

Omschrijving

Te koop, schitterende ruime Boslodge op Landgoed De Huynen In deze prachtige omgeving te koop een geweldig mooie Boslodge 4 persoons Volledig klaar voor gebruik:

• Ruim en zonnig terras
• 1 parkeerplaats
• Huur of koop grond
• Volledig kunststof
• Nieuwe keuken
• 2 slaapkamers
• Luxe badkamer
• Eigen gebruik of verhuur mogelijk
• Geen permanente bewoning toegestaan
• Volledige elektrische of op gas uitvoering

De ruime 4 persoons villa heeft de volgende indeling: Via de hal heeft men toegang tot de diverse ruimten, 2 slaapkamers, luxe badkamer. De woonkamer is ruim met luxe openkeuken. Keuken is voorzien van kookplaat, designafzuigkap, vaatwasser, ruime koelkast met vriesvak. Via de schuifpuien heeft men toegang tot het terras.

De Boslodge

Romantisch met een vleugje nostalgie en vooral ook heel knus. Dit type vakantiewoning ademt in alles het familie- en vakantiegevoel pur sang uit. Mét kwaliteit welteverstaan.

De BOSLODGE is een aantrekkelijke woning voor een brede doelgroep, zeer in trek bij de vakantieganger met een lage instap qua investeringsbedrag. Voor een relatief laag bedrag kan je al heerlijk zelf je droom van het hebben van een eigen vakantiewoning waarmaken. Daarnaast een gangbare topper voor de verhuur om een mooi rendement te behalen.

Deze woning is ruim en comfortabel, knus en straalt een gevoel van warmte uit. Door de vele ramen in de living is er een mooie lichtinval. Verder heeft deze woning twee slaapkamers, een moderne badkamer en open keuken. De keuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur.

Via de openslaande deuren kom je op het terras en in de volledig aangelegde tuin die eventueel (zolang er nog kavels vrij zijn) direct gelegen aan het water is.

Deze woning is ingericht met een prachtig 4-persoons meubelpakket en voorzien van de volledige inventaris.

Elke woning beschikt over een eigen parkeerplaats, ruim terras berging op het perceel en gesitueerd op een ruime kavel.

Wat betreft gas of elektrische uitvoering heeft u bij deze woning zelf de keuze.

Wat betreft de kavel is er de mogelijkheid tot zowel huur- als koopgrond. Op deze A-locatie als Landgoed De Huynen is het kopen van de grond zeker een aanrader aangezien dat heel lucratief is op de langere termijn.

Het verblijfscomfort, de toegankelijkheid en haalbaarheid voor iedereen maken deze woning uitermate geschikt voor de vakantieganger van nu én in de toekomst.

Ons totale aanbod op deze A-locatie Landgoed De Huynen is zowel voor eigen gebruik als voor de investeerder een perfecte optie!

 

Kenmerken

StatusNieuw
ParkLandgoed De Huynen
Aantal slaapkamers
2 Slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4
Bouwjaar2023
Aantal personen
4 personen
Provincie
Drenthe
Parkfaciliteiten
Binnenzwembad
Restaurant
 

Vraagprijs

VakantiewoningVaste Prijs€ 99.000,-Excl. BTW
KavelVaste Prijs€ 60.000,-Excl. BTW
Prijs tuinaanleg, interieur en schuurVaste Prijs€ 30.000,-Excl. BTW
 

Meer informatie ontvangen over deze woning?