Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken
Bosrand 50

Bosrand 50 - 4 personen

 

Omschrijving

Dit splinternieuwe vakantiehuis biedt de perfecte plek voor rust en privacy, omgeven door de geluiden van vogels en geuren van het bos. Let op: speciale aanbieding €105.000,-. Het vakantiehuis heeft een prachtig uitzicht over het Amerongse bos en is ± 40 m2 groot. Het is gebouwd volgens de eisen van het bouwbesluit, waardoor het zeer goed geïsoleerd is. Het duurzame vakantiehuis staat op een huurperceel van ± 250 m2 en wordt naar verwachting in juni op het park geplaatst. Foto's van het vakantiehuis en perceel zullen snel beschikbaar zijn.

Het vakantiepark, gelegen in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug, het Amerongse Bos en de Amerongse Berg, biedt volop mogelijkheden voor rust, ontspanning en activiteiten zoals fietsen en wandelen. Het vakantiehuis wordt inclusief luxe tuinaanleg en privé-parkeerplaats geleverd, ontworpen door een tuinarchitect. Het interieur van het vakantiehuis is voorzien van een PVC houtlook vloer, een energiezuinige cv-ketel, grote raampartijen met dubbel glas en een ruime schuifpui. De luxe keuken is compleet uitgerust en de badkamer beschikt over moderne voorzieningen. Beide slaapkamers hebben ruime kledingkasten en sfeerverlichting.

Optioneel is een geïsoleerd tuinhuis beschikbaar, dat geleverd wordt op een betonnen platform. Het vakantiehuis wordt ingegraven, waardoor er geen trap nodig is om het te betreden. Het is voorzien van onderhoudsvrije isolatiepanelen en een luchtcirculatiesysteem om frisse lucht aan te voeren en schimmelvorming te voorkomen. Een luxe overkapping met LED-verlichting is tegen meerprijs verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Dit luxe vakantiehuis is ideaal voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie daarvan. Het park biedt verhuurbeheer aan, waarbij zij de volledige verhuurafhandeling verzorgen. Permanente bewoning is niet toegestaan. Let op: informatie en foto's kunnen afwijken.

 

Kenmerken

StatusTe koop
ParkDe Ossenberg
Aantal slaapkamers
2 Slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen
4 personen
Bouwjaar2023
Woonoppervlakte40m2
Oppervlakte perceel250m2
Huisnummer op parkBosrand 50
Provincie
Utrecht
Parkfaciliteiten
Buitenzwembad
Restaurant
Tennisbaan
Sportvelden
Speeltuin(en)
 

Vraagprijs

VakantiewoningVraagprijs€ 115.000,-€ 105.000,-Incl. BTW
 

Meer informatie ontvangen over deze woning?

 
 
 

Bel met onze verkoopadviseur:
Toon Maasmans: 06 18523854