Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken
 Boleet 4, 4a, 6, 7 en 8
 Boleet 4, 4a, 6, 7 en 8
 Boleet 4, 4a, 6, 7 en 8
 Boleet 4, 4a, 6, 7 en 8
 Boleet 4, 4a, 6, 7 en 8
 Boleet 4, 4a, 6, 7 en 8
 Boleet 4, 4a, 6, 7 en 8
 Boleet 4, 4a, 6, 7 en 8
 Boleet 4, 4a, 6, 7 en 8
 Boleet 4, 4a, 6, 7 en 8
 Boleet 4, 4a, 6, 7 en 8
 Boleet 4, 4a, 6, 7 en 8
 Boleet 4, 4a, 6, 7 en 8

Boleet 2 en 5 - 4 personen

 

Omschrijving

Op Vakantiepark De Ossenberg worden 2 splinternieuwe BENG ( bijna energie neutraal gebouwde) vakantiehuizen te koop aangeboden.

Deze vakantiehuizen bevinden zich op een nieuw gerenoveerd gedeelte van het vakantiepark .

Bij aankomst kunt u uw auto veilig parkeren op uw eigen parkeerplaats en via een schelpenpad omgeven door prachtige beplanting bereikt u uw vakantiehuis.

Vakantiepark De Ossenberg ligt direckt aan het Amerongse bos en is ideaal voor rustzoekers die willen genieten van de natuur.

De goed geïsoleerde vakantiehuizen zijn onderhoudsarm door het gebruik van kunststof buitenbekleding, kozijnen en deuren.

Het vakantiepark, gelegen in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug, het Amerongse Bos en de Amerongse Berg, biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en activiteiten zoals fietsen en wandelen. Het park is geschikt voor gezinnen en biedt diverse activiteiten aan. Ook varen op de Nederrijn of mountainbiken behoren tot de mogelijkheden.

Bij de aankoop van een vakantiehuis is een luxe tuin inbegrepen, ontworpen door u en een tuinarchitect. De vakantiehuizen hebben grote raampartijen met dubbel glas, waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt. De keuken is luxe uitgerust en de badkamer beschikt over moderne voorzieningen. Er zijn geen drempels aanwezig en de vloer is bedekt met houtlook PVC laminaat.

De vakantiehuizen zijn ingegraven en voorzien van onderhoudsvrije isolatiepanelen en een luchtcirculatiesysteem om frisse lucht aan te voeren en schimmelvorming te voorkomen. Een luxe overkapping met led-verlichting is optioneel verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Deze luxe recreatiewoningen zijn geschikt voor eigen gebruik of verhuur. Het park biedt verhuurbeheer aan, waarbij zij alle aspecten van de verhuur regelen. Een inlogcode wordt verstrekt zodat u de verhuurstatus en boekingen kunt volgen. Het park werkt samen met De Projectgroep Hondiuslaan 40 Utrecht 3528 AB, waarbij verschillende meubelpakketten beschikbaar zijn.

Let op: permanente bewoning is verboden. Informatie en foto's kunnen afwijken.

De gehele maand januari 2024 is het actiemaand en zijn de instapklare vakantiehuizen te koop met een hoge korting of met een gratis meubel pakket.

 

Kenmerken

StatusAanbieding
ParkDe Ossenberg
Aantal kamers1
Aantal slaapkamers
2 Slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen
4 personen
Bouwjaar2023
Woonoppervlakte45m2
Oppervlakte perceel300m2
Huisdieren toegestaanja
Huisnummer op parkBoleet 4 en 8
Provincie
Utrecht
Parkfaciliteiten
Buitenzwembad
Restaurant
Tennisbaan
Sportvelden
Speeltuin(en)
 

Vraagprijs

VakantiewoningVraagprijs€ 110.000,-€ 99.000,-Incl. BTW
 

Meer informatie ontvangen over deze woning?

 
 
 

Bel met onze verkoopadviseur:
Toon Maasmans: 06 18523854