Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken - Een toekomstbestendige investering
Recreatiewoning kopen Utrecht

Recreatiewoning kopen Utrecht

Open Huis dagen
Breng een bezoek aan een van onze parken tijdens onze open huis dagen!
 • Moderne en betaalbare chalets
 • Midden op de Utrechtse Heuvelrug
 • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

 

Een chalet kopen in Utrecht

Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide

Vakantiepark De Ossenberg is centraal gelegen in de provincie Utrecht. Vanuit deze locatie heeft u een chalet dicht bij de stad Utrecht, maar wat het wellicht nog aantrekkelijker maakt, is de locatie midden in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Precies wat u zoekt bij het kopen van een vakantiewoning in Utrecht toch? Rust en ruimte, maar tegelijkertijd ook dicht bij levendige steden zoals Utrecht en Amersfoort. De recreatiewoningen die in in Utrecht te koop zijn, zijn doorgaans geschikt voor 2 tot 6 personen en hebben ruime kavels van gemiddeld 360 m². Wilt u meer informatie omtrent de betaalbare woningen, de omgeving of De Ossenberg?

Bekijk onze vakantiehuizen in Utrecht:

Een chalet kopen bij De Ossenberg

Vakantiepark De Ossenberg is een echte familiebestemming waar u zich geen moment hoeft te vervelen. Met onder andere een zwembad, diverse speeltuinen, een multifunctioneel sportveld en een gezellige horecagelegenheid hoeven u en uw gasten niet van het park af voor vermaak. Naast het vele vermaak vindt u er, dankzij de ruime kavels, ook veel rust en privacy. Geen dag is hetzelfde bij De Ossenberg. 

Een vakantiehuis kopen op de Utrechtse Heuvelrug

Een vakantiehuis kopen op de Utrechtse Heuvelrug brengt diverse voordelen met zich mee. Alle natuurliefhebbers kunnen hun hart niet op met de vele wandel- en fietsroutes die er zijn, maar ook de diverse bezienswaardigheden en levendige dorpen en steden kunnen niet overgeslagen worden. Met een half uur rijden bent u al in Utrecht of Amersfoort en ook Ouwehands Dierenpark, Kasteel Amerongen en de Grebbelinie kunnen niet ontbreken aan de rij van mogelijk uitstapjes wanneer u een chalet bezit op de Utrechtse Heuvelrug. Wij nodigen u van harte uit om de omgeving zelf eens komen te ontdekken en kennis te maken met ons vakantiepark. 

Uw vakantiehuis laten verhuren door Succesparken

Wanneer u besluit om een chalet te kopen in Utrecht en deze beschikbaar gaat stellen voor verhuur wordt u volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie Succes Holidayparcs. De verhuur en het beheer van uw woning wordt geregeld terwijl u te allen tijde zelf online inzicht heeft in de reserveringen, facturatie en beoordelingen. Met de verbeterpunten uit deze beoordelingen kan het verblijf geoptimaliseerd worden, zodat we blijven voldoen aan de verwachtingen van de gast, maar ook de waarde van de vakantiewoning beter behouden blijft. Op deze manier profiteert u van betere verhuuropbrengsten. Daarnaast kunt u online ook de woning een bepaalde periode blokkeren, zodat u deze zelf kunt gebruiken. 

  Eigen recreatief gebruik

  U heeft altijd een plek voor uzelf, uw familie en uw vrienden om de woning recreatief te gebruiken. 

  Eigen gebruik en verhuur

  Profiteer van een variabel rendement en geniet daarnaast ook zelf van uw woning.

  Volledige verhuur

  Stel de woning volledig beschikbaar voor verhuur en profiteer van een aantrekkelijk rendement.

Een recreatiewoning kopen in Utrecht:

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Hoe zit het met erfpacht of grondeigendom?

Wanneer u bij Succesparken een chalet koopt op de Utrechtse Heuvelrug kunt u in de meeste gevallen zelf besluiten of u de grond wilt huren of kopen. Wanneer u besluit om de vakantiewoning met grond te kopen betaalt u in het begin een extra bedrag, maar betaalt u geen terugkerende erfpachtvergoedingen. 

Van welke parkfaciliteiten kan ik gebruik maken als ik een vakantiehuisje koop in Utrecht?

Bij De Ossenberg kunt u als eigenaar en gast gebruik maken van alle parkfaciliteiten. Denk hierbij aan een buitenzwembad, multifunctionele sportbaan, wasserette, restaurant, een kidsclub en diverse speeltuinen.

Wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Vraag de brochure aan

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze parken
 • Onze missie en visie
 • Informatie over de recreatiewoningen
 • De fiscale aspecten
Logo