Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken
Vakantiehuis kopen Drenthe

Koop uw eigen vakantiehuis in Drenthe

Open Huis: 25 & 26 mei
Breng een bezoek aan Landgoed De Huynen tijdens ons volgende verkoopweekend!
 • Stijlvolle recreatiewoningen
 • Voor eigen gebruik en/of verhuur
 • Is de bosrijke omgeving van Drenthe

Een recreatiewoning kopen in Drenthe

Gelegen aan het water of aan de rand van het bos

Uw eigen vakantiewoning in Drenthe is mogelijk bij Succesparken. Om precies te zijn op Landgoed De Huynen in Schoonloo en op Landgoed Het Grote Zand in Hooghalen. U bevindt zich in de buurt van steden als Assen, Groningen en Emmen. Combineer dit met de rust en ontspanning op onze parken en uw plaatje is helemaal compleet. Onze recreatiewoningen in Drenthe zijn te koop voor 4 tot 12 personen en voorzien van alle benodigde comfort. De accommodaties bevinden zich op ruime kavels zodat u in alle ruimte kunt genieten van uw investering. Wilt u meer weten over de woningen of de parken?  

Deze vakantiewoningen in Drenthe kunt u bij ons kopen:

Landgoed De Huynen

Landgoed Het Grote Zand

De investeringsmogelijkheden bij Succesparken

Indien u besluit een vakantiehuis te kopen in Drenthe, bieden wij verschillende mogelijkheden om te investeren. U kunt kiezen voor eigen gebruik van de woning, volledige verhuur of een combinatie van beide. Wilt u graag uw vakantiehuis verhuren? Bij ons wordt u volledig ontzorgd op het gebied van verhuur door onze professionele verhuurorganisatie Succes Holidayparcs. Alle zaken omtrent de verhuur en beheer van uw woning worden geregeld en u heeft altijd online inzicht in de reserveringen, facturatie en beoordelingen. Dat is nog eens optimaal genieten van uw investering.

  Eigen gebruik

  U kunt zelf gebruik maken van uw vakantiewoning, zo vaak en wanneer u maar wilt.

  Eigen gebruik en verhuur

  U geniet op recreatief gebied van uw woning en ontvangt een variabel rendement bij verhuur.

  Volledige verhuur

  U stelt uw vakantiehuis beschikbaar voor verhuur en profiteert daarbij van een aantrekkelijk rendement.

Uw eigen vakantiewoning op een van onze parken in Drenthe

Voor uw recreatiewoning in Drenthe kunt u kiezen voor een locatie aan een waterpartij of aan de rand van het bos. U zult hoe dan ook genieten van een prachtig uitzicht. Een aantal lodges en chalets op onze parken zijn duurzaam ingericht: volledig gasloos, met infrarood panelen en een elektrische boiler. Zo geniet u duurzaam van uw investering. Als trotse eigenaar zult u zich zeker niet vervelen op de parken. Afhankelijk van uw keuze, geniet u namelijk van faciliteiten zoals een binnenzwembad, recreatieplas, horeca en diverse speeltuinen. Uiteraard is er in de omgeving ook genoeg te beleven; struin of fiets door de oerbossen van Drenthe, bezoek Nationaal Park Drents-Friese Wold, spot wild of ga cultuursnuiven in Assen, Emmen en Groningen. 

Onze parken in Drenthe:

Wat geïnteresseerden ons vroegen:

✦ Mag ik ook gebruik maken van de parkfaciliteiten?

Zeker. Als u een chalet koop in Drenthe mag u bij beide parken optimaal gebruik maken van de faciliteiten. Zo geniet u onder andere van een binnenzwembad, recreatieplas, diverse horecagelegenheden en speeltuinen.

✦ Wat zijn de voordelen van investeren bij Succesparken?

Succesparken heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de recreatiebranche, biedt betaalbare recreatiewoningen voor een eerlijke prijs en ontzorgt u van A tot Z op het gebied van verhuur, waarbij u een aantrekkelijk rendement ontvangt op uw vakantiewoning.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Vraag de brochure aan

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze parken
 • Onze missie en visie
 • Informatie over de recreatiewoningen
 • De fiscale aspecten
Logo