Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken - Een toekomstbestendige investering
Vakantiehuis kopen Nederland

Vakantiehuis kopen in Nederland

Open Huis: 8 & 9 juni
Breng een bezoek aan Landgoed De Huynen tijdens ons volgende verkoopweekend!
 • Zorgeloos recreëren en investeren
 • Erkende verhuurorganisatie
 • Natuurrijke locaties in Nederland

Recreatiewoning kopen voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

Chalets in de pracht van de Nederlandse natuur

Altijd al uw eigen vakantiehuis willen hebben? Investeer al vanaf een paar duizend euro in uw droom en ontdek de verschillende recreatiewoningen op de natuurrijke locaties in Nederland. Of u nu een vakantiewoning wilt kopen in Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht of Drenthe; bij Succesparken vindt u een breed scala aan diverse vakantiehuizen; van kleinschalige chalets tot aan ruime bungalows. Wij hebben onze eigen verhuurorganisatie in huis, dat betekent dat wij u compleet kunnen ontzorgen. Wij nemen het volledige verhuurtraject voor u uit handen en regelen alles van A tot Z!

Onze uitgelichte projecten, uw mogelijkheden:

Verhuur door Succesparken en gebruik door uzelf

Bij het kopen van uw eigen recreatiewoning heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor eigen gebruik, volledige verhuur óf een combinatie van beide. Stelt u uw vakantiehuis in Nederland beschikbaar voor verhuur? Dan wordt u volledig ontzorgd door de professionele verhuurorganisatie Succes Holidayparcs

  Eigen gebruik

  Maak persoonlijk gebruik van uw eigen vakantiewoning in Nederland en laat uw vrienden en familie ook recreatief gebruik maken!

  Volledige verhuur

  Stel de woning volledig beschikbaar voor verhuur, profiteer van een aantrekkelijk rendement en leg alles in de handen van onze verhuurorganisatie.

  Combinatie van beide

  Terwijl u zelf persoonlijk kan genieten van uw vakantiewoning, profiteert u ook nog eens van een variabel rendement bij verhuur.

Vakantiehuis kopen in Nederland stap in een oase van rust en natuur

In Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht of Drenthe

Besluit u om een (nieuwbouw) vakantiewoning te kopen in Nederlandse natuur? Dan beloven wij dat u zult genieten van volop rust en ruimte. De ongerepte natuur nodigt uit om ontdekt te worden en de uitstekende parkfaciliteiten zorgen ervoor dat u zich geen moment zult vervelen. De Ossenberg en Bonte Vlucht liggen nabij de Utrechtse Heuvelrug, waar u prachtig kunt wandelen. Landgoed de Huynen, Het Grote Zand en De Tien Heugten liggen in het natuurrijke hart van Drenthe; dé fietsprovincie van Nederland. De Scherpenhof is een waterrijk park aan de IJssel met een eigen jachthaven, evenals Rhederlaagse Meren in het Gelderse Lathum.

Lees meer over de investeringsmogelijkheden.

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

✦ Hoe zit het met erfpacht of grondeigendom?

Wanneer u bij Succesparken een recreatiewoning koopt kunt u in de meeste gevallen zelf besluiten of u de grond wilt huren of kopen. Bij het kopen betaalt u op het begin een extra bedrag, maar betaalt u geen terugkerende erfpachtvergoedingen. 

✦ Mag ik gebruiken maken van de parkfaciliteiten?

Jazeker. Of u nu een vakantiewoning in Nederland koopt voor eigen gebruik of voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik; u kunt te allen tijde gebruikmaken van de faciliteiten op het park.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Vraag de brochure aan

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze parken
 • Onze missie en visie
 • Informatie over de recreatiewoningen
 • De fiscale aspecten
Logo