Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken - Een toekomstbestendige investering
Nieuwbouw recreatiewoningen bij de Huynen

Nieuwbouw recreatiewoningen van Succesparken

 • Toekomstbestendige woningen
 • Volledige verhuur of (deels) eigen gebruik
 • Solide rendement
 • Volledige ontzorging

Ontdek onze nieuwbouw vakantiewoningen op toplocaties

Succesparken biedt nieuwbouw vakantiewoningen te koop aan in diverse regio's van Nederland, waaronder Drenthe, de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. Deze locaties staan bekend om hun natuurschoon, rust en recreatiemogelijkheden. De nieuwbouw vakantiewoningen die u kunt kopen zijn ontworpen met oog voor detail en modern comfort, wat betekent dat ze voldoen aan alle gestelde normen en eisen. U kunt een nieuw vakantiehuis aanschaffen om te verhuren, zelf te gebruiken of voor een combinatie van beide. Wist u trouwens dat u zich nu kunt inschrijven voor de nieuwe fase van Succesparken De Huynen?

Bekijk ons aanbod van nieuwbouw recreatiewoningen

Nieuwbouw recreatieprojecten mét eigen grond?

Een van de grootste voordelen van het investeren in een nieuwbouw vakantiewoning bij Succesparken is de mogelijkheid om de grond in eigendom te verkrijgen. Dit biedt niet alleen financiële zekerheid, maar kan ook de waarde van uw investering op de lange termijn verhogen. Bovendien zorgt eigen grond ervoor dat u meer controle heeft over uw eigendom en de toekomstige mogelijkheden ervan. De recreatiewoningen zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen, zodat er altijd een nieuwbouw vakantiehuis is die aansluit bij uw wensen en budget. Wilt u eens spreken met een van onze adviseurs over welk park het beste voldoet aan uw wensen?

Flexibele verhuur- en gebruiksopties bij Succesparken

Bij Succesparken kunt u kiezen voor volledige verhuur, uitsluitend recreatief eigen gebruik of een combinatie van beide. Dit flexibele model maakt het mogelijk om een aantrekkelijk rendement te behalen, terwijl u ook zelf van uw nieuwe vakantiewoning kunt genieten. Voor diegenen die kiezen voor verhuur, biedt Succesparken een professionele verhuurservice die alle aspecten van het verhuurproces afhandelt, van boekingen tot schoonmaak en onderhoud. Hierdoor kunt u met een gerust hart genieten van uw investering, wetende dat alles goed geregeld is. Deze service zorgt ervoor dat uw nieuwbouw recreatiewoning altijd in perfecte staat verkeert en dat gasten een onvergetelijke ervaring hebben.

  Volledige verhuur

  U stelt uw vakantiehuis volledig beschikbaar voor de verhuur en ontvangt een aantrekkelijk rendement.

  Recreatief eigen gebruik

  U heeft altijd een plek voor uzelf, uw familie en uw vrienden om de woning recreatief te gebruiken. 

  Verhuur en eigen gebruik

  Profiteer van een variabel rendement en geniet daarnaast ook zelf van uw woning.

Onze uitgelichte vakantieparken:

Geniet van de prachtige natuur en omgeving bij onze recreatieprojecten

Onze parken zijn gelegen in natuurrijke gebieden met talloze recreatiemogelijkheden. Zo is de omgeving ideaal voor liefhebbers van wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten. De Utrechtse Heuvelrug biedt uitgestrekte bossen en heidevelden, Drenthe staat bekend om zijn historische hunebedden en rustieke landschappen, en de Veluwe is beroemd om zijn wildparken en afwisselende natuur. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, onze vakantieparken bieden voor ieder wat wils. Door te investeren in een nieuwbouw vakantiewoning bij Succesparken profiteert u van een hoogwaardige accommodatie in een aantrekkelijke omgeving. Hierdoor kunt u genieten van een waardevaste en plezierige investering.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Vraag de brochure aan

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Maak kennis met onze parken
 • Onze missie en visie
 • Informatie over de recreatiewoningen
 • De fiscale aspecten
Logo