Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken
Chalet Boslodge Eco
Chalet Boslodge Eco
Chalet Boslodge Eco
Chalet Boslodge Eco
Chalet Boslodge Eco
Chalet Boslodge Eco

Chalet Boslodge Eco 676

 

Omschrijving

Te koop op een prachtige locatie, het nieuwe type chalet genaamd "Boslodge Eco". Dit moderne chalet is volledig gasloos en uitgerust met infraroodpanelen, een inductiekookplaat en een elektrische boiler. Het biedt een comfortabele en duurzame leefomgeving.

Het chalet is stijlvol ingericht en wordt geleverd met een schuur en een ruime kavel. De grootte van de kavel, zowel voor huur als koop, is ongeveer 300 m2. Het is een model uit 2023, dus helemaal up-to-date en voorzien van moderne voorzieningen.

Dit type chalet is ideaal voor eigen gebruik als een rustige vakantieplek, maar het biedt ook mogelijkheden voor verhuur via Roompot vakanties, waardoor het een aantrekkelijke investering kan zijn.

Het chalet heeft een oppervlakte van 11 meter bij 4 meter en beschikt over twee slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.

De locatie van dit chalet is werkelijk betoverend. Gelegen in het hart van het rustieke dorp Hooghalen, in de provincie Drenthe, wordt u omringd door prachtige natuurbossen, groenlanden, essen en heidevelden. De omgeving biedt volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen en paardrijden, met boomwallen, vennen, zandverstuivingen en charmante oude boerderijen die het schilderachtige landschap completeren.

Het chalet bevindt zich op Landgoed Het Grote Zand, waar u een sfeervol hoofdgebouw met restaurant en bruin café aantreft. Daarnaast zijn er zwembad- en saunafaciliteiten beschikbaar voor bewoners. Bij de receptie is er ook een parkwinkel voor uw dagelijkse boodschappen. Basisvoorzieningen zijn te vinden op fietsafstand in nabijgelegen dorpen zoals Hooghalen, Assen en Beilen, die op ongeveer 10 autominuten afstand liggen. De omgeving is rijk aan natuurlijke schoonheid, met uitgestrekte bos- en heidegebieden die direct toegankelijk zijn vanaf het park, met diverse fiets- en wandelpaden.

De prijs voor het chalet is € 99.500,00 inclusief btw op een huurkavel, exclusief interieur, tuinaanleg en schuur. Als u de bovengenoemde opties wilt meenemen, bedraagt de prijs € 129.500,00 inclusief btw op een huurkavel.

Indien gewenst is het ook mogelijk om een koopkavel aan te schaffen. Voor meer informatie over de prijzen van koopkavels kunt u contact opnemen met de verkoper.

Kortom, dit nieuwe type chalet, Boslodge Eco, op deze prachtige locatie biedt een perfecte combinatie van modern comfort en natuurlijke schoonheid, waardoor het een ideale plek is voor zowel eigen gebruik als verhuurmogelijkheden. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging.

 

Kenmerken

StatusVerkocht
ParkLandgoed Het Grote Zand
Aantal slaapkamers
2 Slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen
4 personen
Bouwjaar2023
Oppervlakte perceel300m2
Huisnummer op park676
 

Vraagprijs

Huurkavel, excl. interieur, excl. tuinaanleg, excl. schuur€ 99.500,-
Huurkavel, incl. interieur, incl. tuinaanleg, incl. schuur€ 129.500,-
 

Meer informatie ontvangen over deze woning?

 
 
 

Bel met onze verkoopadviseur
Rob van Driel: 06 24644644