Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken

Cube De Luxe

 

Omschrijving

Te koop, schitterende ruime Cube de luxe op Landgoed De Huynen. In deze prachtige omgeving te koop een geweldig mooie Cube de luxe 4 persoons

• Ruim, zonnig terras
• 1 parkeerplaats
• Huur of koop grond
• Volledig kunststof
• Volledige ingericht
• Nieuwe luxe keuken
• 2 slaapkamers
• Luxe badkamer
• Eigen gebruik of verhuur mogelijk
• Geen permanente bewoning toegestaan
• Volledige elektrische uitvoering

De ruime 4 persoons villa heeft de volgende indeling: Via de hal heeft men toegang tot de diverse ruimten, 2 slaapkamers, luxe badkamer. De woonkamer is ruim met luxe openkeuken. Keuken is voorzien van kookplaat, designafzuigkap, vaatwasser, ruime koelkast met vriesvak. Een prachtig aanrechtblad maakt het geheel compleet. Via de openslaande deuren heeft men toegang tot het grote terras.

Cube De Luxe

Type CUBE DE LUXE heeft een modern, stoer en robuust uiterlijk, een vakantiewoning met heel veel allure. Deze woning is zeer geliefd door de ruimtelijke luxe opzet en laat werkelijk waar niets te wensen over. Een vakantiewoning, uniek in zijn vorm, de crème de la crème in de recreatiebranche! Dankzij de vele en hoge raampartijen is er een prachtige lichtinval in de woning. Daarnaast heeft de woning een oppervlakte van maar liefst 5 bij 15 meter. Hét neusje van de zalm, dit is luxe ten top!

Deze recreatiewoning is onderhoudsvriendelijk, degelijk geconstrueerd en compleet afgewerkt met duurzame materialen (volledig kunststof).

De CUBE DE LUXE heeft een luxe open keuken met een kookeiland. Daarnaast is de keuken voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. Verder heeft de woning twee slaapkamers en een hele luxe badkamer. De royale openslaande deuren bieden toegang tot het terras en de geheel nieuw aangelegde tuin. De woningen liggen aan de buitenrand van het park, iets verhoogd, wat een heerlijk vrij gevoel geeft. In deze fase van ontwikkeling is er voor de liefhebber ook de mogelijkheid tot het plaatsen van deze CUBE DE LUXE op een kavel direct aan de waterpartij.

De woning is compleet ingericht met een prachtig meubelpakket en voorzien van de volledige inventaris.

Deze woning is volledig elektrisch, duurzaam, helemaal van deze tijd en heeft een zeer hoge isolatiewaarde.

Iedere woning beschikt over een eigen parkeerplaats, ruim terras, berging op het perceel en een zeer ruime kavel. Een overkapping is optioneel, maar zeker een aanrader, aangezien je op deze manier de ruimtelijkheid nog meer versterkt en optimaal kan genieten van het buitenleven.

Wat betreft de kavel is er de mogelijkheid tot zowel huur- als koopgrond.

Het originele design en het ideale luxe verblijfscomfort maken deze woning uitermate geschikt voor de recreant van nu én in de toekomst.

Video

 

Kenmerken

StatusNieuw
ParkLandgoed De Huynen
Aantal kamers0
Aantal slaapkamers
2 Slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4
Huisnummer op park11
Aantal personen
4 personen
Provincie
Drenthe
Parkfaciliteiten
Binnenzwembad
Restaurant
 

Vraagprijs

Vakantiewoning€ 149.000,-Excl. BTW
Kavel€ 60.000,-Excl. BTW
Prijs tuinaanleg, interieur en schuur€ 30.000,-Excl. BTW
 

Meer informatie ontvangen over deze woning?