Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken - Een toekomstbestendige investering
Chalet nieuw
Chalet nieuw
Chalet nieuw
Chalet nieuw
Chalet nieuw
Chalet nieuw
Chalet nieuw
Chalet nieuw
Chalet nieuw
Chalet nieuw
Chalet nieuw
Chalet nieuw
Chalet nieuw

Chalet nieuw - 4 personen

 

Omschrijving

In Doorn, in de levendige regio Utrecht, vind je vakantiepark Bonte Vlucht. Op dit leuke familiepark is er voor iedereen wat te doen. Lekker zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad, tennissen op het all weather tennisbaan. Je hoeft je geen dag te vervelen met de activiteiten van Bonte Vlucht. Bovendien heeft de prachtige Utrechtse omgeving veel te bieden met leuke uitstapjes en geweldige bezienswaardigheden. Op vakantiepark Bonte vlucht kan je optimaal genieten van je vakantie.

Bonte Vlucht ligt in het gezellige dorpje, Doorn, op de Utrechtse Heuvelrug. Door de centrale ligging van het vakantiepark zit je op korte afstand van verschillende mooie plaatsen en leuke activiteiten. Of je nou op zoek bent naar rust of gezellige drukte, je bent nooit lang onderweg.

Hier kan je naar hartenlust wandelen, fietsen en natuurlijk genieten van de natuur. Je kijkt je ogen uit door een grote verscheidenheid aan landschappen zoals de zeer herkenbare stuwwal, verschillende heidevelden, stuifzanden en uiterwaarden.

Vergeet je camera niet want je vindt hier ook verschillende diersoorten zoals reeën, dassen, eekhoorns en meer dan 100 vogelsoorten. Voor leuke uitstapjes met het hele gezin kun je leuke attracties bezoeken zoals Het luchtvaartmuseum, de Utrechtse Domtoren, Ouwehands Dierenpark in Rhenen of Dierenpark Amersfoort

 

Kenmerken

StatusTe koop
SubsiteBonte Vlucht
Aantal slaapkamers
2 Slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen
4 personen
Bouwjaar2023
Provincie
Utrecht
Parkfaciliteiten
Buitenzwembad
Restaurant
Tennisbaan
Sportvelden
Speeltuin(en)
 

Vraagprijs

€ 109.000,-
 

Meer informatie ontvangen over deze woning?

 
 
 

Bel met onze verkoopadviseur
Ron Kleiboer: 06 53163449