Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken

Boslodge

 

Omschrijving

Het chalet is als volgt ingedeeld: Indeling Indeling: Hal , toiletruimte met hangend toilet. Ruime woonkamer met open keuken voorzien van combi-magnetron,vaatwasser, Afzuigkap en grote koelkast. 1 ouderslaapkamer met tweepersoonsbed, 1 logeerkamer met 2 aparte bedden. Ruime badkamer voorzien van luxe badmeubel en douche. Deze woning is gelegen direct aan de recreatieplas.

Technische gegevens: Woning is voorzien van een centrale verwarming met Hr ketel. Er zijn voldoende elektra aansluitpunten en er is 1 cai aansluiting in de woonkamer. De woning is volledig geïsoleerd en verblijf tijdens de winterperiode is dan ook geen enkel probleem. Permanent wonen is niet toegestaan.

De Boslodge

Romantisch met een vleugje nostalgie en vooral ook heel knus. Dit type vakantiewoning ademt in alles het familie- en vakantiegevoel pur sang uit. Mét kwaliteit welteverstaan.

De BOSLODGE is een aantrekkelijke woning voor een brede doelgroep, zeer in trek bij de vakantieganger met een lage instap qua investeringsbedrag. Voor een relatief laag bedrag kan je al heerlijk zelf je droom van het hebben van een eigen vakantiewoning waarmaken. Daarnaast een gangbare topper voor de verhuur om een mooi rendement te behalen.

Deze woning is ruim en comfortabel, knus en straalt een gevoel van warmte uit. Door de vele ramen in de living is er een mooie lichtinval. Verder heeft deze woning twee slaapkamers, een moderne badkamer en open keuken. De keuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur.

Via de openslaande deuren kom je op het terras en in de volledig aangelegde tuin die eventueel (zolang er nog kavels vrij zijn) direct gelegen aan het water is.

Deze woning is ingericht met een prachtig 4-persoons meubelpakket en voorzien van de volledige inventaris.

Elke woning beschikt over een eigen parkeerplaats, ruim terras berging op het perceel en gesitueerd op een ruime kavel.

Wat betreft gas of elektrische uitvoering heeft u bij deze woning zelf de keuze.

Wat betreft de kavel is er de mogelijkheid tot zowel huur- als koopgrond. OP deze A-locatie als Landgoed De Huynen is het kopen van de grond zeker een aanrader aangezien dat heel lucratief is op de langere termijn.

Het verblijfscomfort, de toegankelijkheid en haalbaarheid voor iedereen maken deze woning uitermate geschikt voor de vakantieganger van nu én in de toekomst.

Ons totale aanbod op deze A-locatie Landgoed De Huynen is zowel voor eigen gebruik als voor de investeerder een perfecte optie!

 

Kenmerken

StatusTe koop
ParkLandgoed De Huynen
Aantal slaapkamers
2 Slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4
Woonoppervlakte48m2
Huisnummer op park61
Aantal personen
4 personen
Provincie
Drenthe
Parkfaciliteiten
Binnenzwembad
Restaurant
 

Vraagprijs

VakantiewoningVaste Prijs€ 99.000,-Excl. BTW
Kavel€ 60.000,-Excl. BTW
Prijs tuinaanleg, interieur en schuur€ 30.000,-Excl. BTW
 

Meer informatie ontvangen over deze woning?