Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken
Sparrepad 10
Sparrepad 10
Sparrepad 10
Sparrepad 10
Sparrepad 10
Sparrepad 10
Sparrepad 10

Sparrepad 10

 

Omschrijving

Op vakantiepark De Ossenberg staat een goed onderhouden vakantiehuis te koop, dat 2 jaar oud is en een grote tuin heeft die is afgezet met sierbeplanting. De prijs is verlaagd van €79.000 naar €69.000. Het vrijstaande huis biedt uitzicht op een FUN-speeltuin en heeft een oppervlakte van ±45 m2. Het perceel is ruim (±300 m2) en er is een grote privé parkeerplaats voor 2 auto's. Het huis is gunstig gelegen bij het bos, waardoor u kunt genieten van een prachtig uitzicht en het gezang van vogels.

Het vakantiehuis heeft grote ramen met dubbel glas, waardoor het veel natuurlijk licht binnenlaat. Het verhoogde dak geeft een ruimtelijk gevoel. De luxe keuken is modern en voorzien van alle gemakken, zoals een grote koelkast, gasfornuis met afzuigkap en sfeerverlichting. Het tuinhuis op het perceel is in dezelfde kleurstelling als het vakantiehuis en heeft een was- en droogmachine-aansluiting. Er zijn geen drempels aanwezig en de vloer heeft een houtlook PVC laminaat.

Het vakantiepark ligt in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug, het Amerongse Bos en de Amerongse Berg. Er zijn veel fiets- en wandelpaden en gezellige dorpjes met restaurants in de omgeving. Het park biedt activiteiten voor alle leeftijden, zoals varen op de Nederrijn en mountainbiken.

Dit luxe vakantiehuis is geschikt voor eigen gebruik of verhuur. Het park verzorgt de volledige verhuurbeheer, inclusief reclame, boekingen, in-/uitchecken en schoonmaak. Het park ontvangt 30% van de verhuuropbrengst, terwijl de eigenaar de resterende 70% maandelijks uitbetaald krijgt. Er is ook een inlogcode beschikbaar waarmee de eigenaar de verhuurinformatie kan bekijken en periodes voor eigen gebruik kan blokkeren.

Let op: permanente bewoning is verboden en aan de informatie en foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Kenmerken

StatusAanbieding
ParkDe Ossenberg
Aantal slaapkamers
2 Slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4
Bouwjaar2021
Woonoppervlakte45m2
Oppervlakte perceel300m2
Huisnummer op parkSparrepad 10
Aantal personen
4 personen
Provincie
Utrecht
Parkfaciliteiten
Buitenzwembad
Restaurant
Tennisbaan
Sportvelden
Speeltuin(en)
 

Vraagprijs

VakantiewoningVraagprijs€ 79.000,-€ 69.000,-
 

Meer informatie ontvangen over deze woning?

 
 
 

Bel met onze verkoopadviseurs:
Toon Maasmans: 06 14336086
Janus Bergervoet: 06 41953982