Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken
Roerdomp 15
Roerdomp 15
Roerdomp 15
Roerdomp 15
Roerdomp 15
Roerdomp 15
Roerdomp 15
Roerdomp 15

Roerdomp 15

 

Omschrijving

Te koop: Onderhoudsarm vakantiehuis van 45 m2 op vakantiepark De Ossenberg, gelegen aan een rustig doodlopend laantje op 387 m2 eigen grond.

Actieprijs: €197.500,- kk (oorspronkelijk €210.000,- kk).

Voorzieningen: Kunststof ramen en deuren met dubbel glas en kantelfunctie. Luxe horren houden muggen buiten terwijl u geniet van het Amerongse bos.

Ideale locatie: Vakantiepark De Ossenberg biedt rust, ontspanning en een bosrijke omgeving, dichtbij de Utrechtse Heuvelrug, Amerongse Bos en Amerongse Berg. Fiets- en wandelpaden in de omgeving, gezellige dorpjes met restaurants in de buurt.

Luxe overkapping: Een 2,5x11 meter grote overkapping met LED-sfeerverlichting, harmonica zonneschermen en polycarbonaat platen voor privacy.

Extra's: Een luxe en onderhoudsvrij tuinhuis van 3x2 meter met was/droogmachine aansluiting in dezelfde stijl als het vakantiehuis. Grote privéparkeerplaats voor 2 auto's, omheind perceel met tuinpoort.

Goed geïsoleerd: CV-ketel met design radiatoren in elke kamer, moderne keuken met apparatuur, ruime hoofdslaapkamer en badkamer.

Luchtcirculatiesysteem: Het vakantiehuis is ingegraven, en er is een luchtcirculatiesysteem aangebracht om frisse lucht toe te voeren en schimmel te voorkomen.

Geschikt voor eigen gebruik of verhuur: Ideaal voor eigen gebruik, maar ook mogelijkheid tot verhuur. Het park biedt ontzorging voor verhuur met 30% van de opbrengst voor het park en 70% maandelijks uitbetaald aan de eigenaar.

Let op: Permanente bewoning is verboden. Aan de bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Informatie en foto's kunnen afwijken.

 

Kenmerken

StatusTe koop
ParkDe Ossenberg
Aantal slaapkamers
2 Slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4
Woonoppervlakte45m2
Oppervlakte perceel387m2
Huisnummer op parkRoerdomp 15
Aantal personen
4 personen
Provincie
Utrecht
Parkfaciliteiten
Buitenzwembad
Restaurant
Tennisbaan
Sportvelden
Speeltuin(en)
 

Vraagprijs

Woning inclusief grondVraagprijs€ 210.000,-€ 197.500,-K.K.
 

Meer informatie ontvangen over deze woning?

 
 
 

Bel met onze verkoopadviseurs:
Toon Maasmans: 06 14336086
Janus Bergervoet: 06 41953982