Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Succesparken
Erikaweg 5
Erikaweg 5
Erikaweg 5\
Erikaweg 5
Erikaweg 5
Erikaweg 5
Erikaweg 5
Erikaweg 5
Erikaweg 5
Erikaweg 5

Erikaweg 5

 

Omschrijving

Op recreatiepark De Ossenberg, gelegen aan het Amerongse bos staat deze nieuwe recreatiewoning te wachten op een nieuwe eigenaar. De luxe recreatiewoning is ± 60 m2 groot en staat op een huurkavel van ± 300 m2. De recreatiewoning die wij aanbieden is gebouwd volgens de voorschriften van BENG ( bijna energie neutraal gebouw ) en is dus ontzettend goed geïsoleerd en het luxe chalet is gemaakt van duurzame materialen. Bijzonder is dat deze recreatiewoning al op zijn plekje staat (momenteel is er 6 maanden levertijd op een nieuw te bestellen vakantiewoning). 

Bij het aankoopbedrag inbegrepen is de aanleg van een zeer luxe, door ons aangelegde tuin met een eigen parkeerplaats. Onze tuinarchitect gaat samen met u de tuin bedenken en onze tuinarchitect zal de tuin en de parkeergelegenheden realiseren.

Het vakantiehuis is voorzien van grote raampartijen met dubbel glas die uw woning veel natuurlijk licht bezorgen en het verhoogde dak geeft u het gevoel dat de recreatiewoning nog ruimer is.

De luxe keuken met houtlook heeft een kookeiland en is voorzien van een grote koelkast met een aparte diepvriezer, 2-in-1 oven, inductie kookplaatmet afzuiger, een ruime zinken spoelbak met zwenkkraan, stevig en krasarm werkblad, rondom sfeerverlichting en alle kasten en lades hebben een zacht stopsysteem.

Er zijn geen drempels aanwezig en de complete bodem van de recreatiewoning is voorzien van een houtlook PVC laminaat vloer.

De badkamer is voorzien van Villeroy en Boch materialen en heeft een ruime douche met glaswanden, zwevend toilet, design radiator, vochtverwijderingssysteem, sfeerverlichting en er is een badkamermeubel met een grote spiegel en verschillende lades en kasten.

Allebei de slaapkamers zijn voorzien van ruime kledingkasten en luxe nachtkastjes.

De recreatiewoning wordt ingegraven, waardoor u geen trap nodig heeft om het chalet te betreden.

De onderkant van het chalet is afgezet met onderhoudsvrije isolatiepanelen en er is een luchtcirculatiesysteem aangebracht. De luchtcirculatie onder het chalet zorgt ervoor dat er constant frisse lucht onder het chalet wordt aangeleverd, zodat er geen schimmel kan ontstaan.

Wie op zoek is naar rust, ontspanning en een bosrijke omgeving, heeft het op Recreatiepark De Ossenberg reuze naar zijn zin. Het recreatiepark ligt in de directe omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, aan het Amerongse Bos en de Amerongse Berg ligt vlak om de hoek. Er zijn veel fiets en wandelpaden en in de directe omgeving zijn gezellige dorpjes met leuke restaurants. Recreatiepark De Ossenberg is een familie park, dus voor jong en oud zijn er vele activiteiten.

 

Kenmerken

StatusAanbieding
ParkDe Ossenberg
Aantal slaapkamers
2 Slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen6
Bouwjaar2023
Woonoppervlakte60m2
Oppervlakte perceel300m2
Huisnummer op parkErikaweg 5
Aantal personen
6 personen
Provincie
Utrecht
Parkfaciliteiten
Buitenzwembad
Restaurant
Tennisbaan
Sportvelden
Speeltuin(en)
 

Vraagprijs

VakantiewoningVraagprijs€ 135.000,-€ 125.000,-Incl. BTW
 

Meer informatie ontvangen over deze woning?

 
 
 

Bel met onze verkoopadviseurs:
Toon Maasmans: 06 14336086
Janus Bergervoet: 06 41953982