Vakantiepark Bonte Vlucht - Doorn, Utrecht

VB 52 inclusief grond €269.000,00

Bonte Vlucht

Kenmerken

Kavelnummer:

VB 52

Type:

bestaand

Type bouw:

bestaand

Grond:

eigen grond

Vraagprijs: €269.000,00Parkinformatie
In Doorn, in de levendige regio Utrecht, vind je vakantiepark Bonte Vlucht. Op dit leuke familiepark is er voor iedereen wat te doen. Lekker zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad, tennissen op het all weather tennisbaan. Je hoeft je geen dag te vervelen met de activiteiten van Bonte Vlucht. Bovendien heeft de prachtige Utrechtse omgeving veel te bieden met leuke uitstapjes en geweldige bezienswaardigheden. Op vakantiepark Bonte vlucht kan je optimaal genieten van je vakantie.

Bonte Vlucht ligt in het gezellige dorpje, Doorn, op de Utrechtse Heuvelrug. Door de centrale ligging van het vakantiepark zit je op korte afstand van verschillende mooie plaatsen en leuke activiteiten. Of je nou op zoek bent naar rust of gezellige drukte, je bent nooit lang onderweg.Hier kan je naar hartenlust wandelen, fietsen en natuurlijk genieten van de natuur. Je kijkt je ogen uit door een grote verscheidenheid aan landschappen zoals de zeer herkenbare stuwwal, verschillende heidevelden, stuifzanden en uiterwaarden.

Vergeet je camera niet want je vindt hier ook verschillende diersoorten zoals reeën, dassen, eekhoorns en meer dan 100 vogelsoorten. Voor leuke uitstapjes met het hele gezin kun je leuke attracties bezoeken zoals Het luchtvaartmuseum, de Utrechtse Domtoren, Ouwehands Dierenpark in Rhenen of Dierenpark Amersfoort
Uw verkoopadviseur:
Ron Kleiboer
06 - 53 163 449

Vakantiepark Bonte Vlucht
Leersumsestraatweg 23
3941 MN Doorn
Tel: 0343 - 473 232

Gerelateerde accommodaties
icon_loc

Bonte Vlucht

650 m2 grond te koop + nieuwe Boterbloem chalet VERKOCHT
 

Vraagprijs: In overleg

Meer informatie >
icon_loc

Bonte Vlucht

VB 52 inclusief grond €269.000,00
icon_type

bestaand


 

Vraagprijs: €269.000,00

Meer informatie >
icon_loc

Bonte Vlucht

Prachtige Rendement kavel te koop Green Garden (incl. BTW)
icon_type

Recreatiewoning


icon_pers

5 personen


icon_slaap

2 slaapkamers slaapkamers


 

Vraagprijs: € 72.500,00

Meer informatie >