Wegens het coronavirus kunt u uitsluitend op afspraak een woning/chalet bezichtigen

Recreatiedorp De Ossenberg

Roerdomp 15 Een plekje waar de eekhoorntjes en de vogels je buren zijn .

De Ossenberg

Kenmerken

Kavelnummer:

Roerdomp 15.

Oppervlakte:

44 m2 .

Type:

Bestaand .

Type bouw:

Rechthoekig .

Grond:

387 m2 eigen grond .

Aantal personen:

1 tot 4 .

Aantal slaapkamers:

2 .

Vraagprijs: 197.500,- EURO K.K.Parkinformatie
Op een rustig gedeelte van ons park en aan het einde van een doodlopend laantje , staat een prachtig en goed onderhouden chalet van 44 m2 te koop op 387 m2 eigen grond .

Het onderhoudsvrije chalet is 18 maanden oud en omdat het chalet goed geïsoleerd is zijn er geen hoge stookkosten in de winter en in de zomer is het chalet van binnen heerlijk  koel .

Het hele chalet is voorzien van kunststof ramen en deuren die voorzien zijn van dubbel glas en waar de ramen gekanteld of geopend kunnen worden , zijn horren aangebracht die de muggen of andere ongenodigde gasten buiten houden .

De grote schuifpui is ook voorzien van een grote hordeur en naast de schuifpui zijn extra grote ramen aangebracht .

Er is aan het chalet een zeer grote overkapping aangebouwd van 2,5 meter diep en 11 meter lang , waarbij in de steunen led sfeerverlichting  is geplaatst  zodat je in de avond niet in het donker zit .

De zeer luxe overkapping heeft in en uitklapbare ( harmonica ) zonneschermen en de zijkanten zijn dichtgemaakt met polycarbonaat platen ( hetzelfde als de dakplaten ) zodat er veel privacy ontstaat .

Het chalet wordt compleet gemeubileerd aangeboden , zelf de tuinmeubels zijn aanwezig .

Het tuinset bestaat uit een relax bankje voor 2 personen , 2 losse relaxstoelen , lage eettafel , 3 houten tuinstoelen en een tuinkist met als inhoud de kussens voor de tuinmeubels en stoelen .

Op het perceel staat een luxe en onderhoudsvrije tuinhuis 3x2 meter  met was en droogmachine aansluitingen .

In het tuinhuis zijn 2 stelling kasten geplaatst en er is tuingereedschap en een trapladder aanwezig .

Achter het tuinhuis staan 2 regentonnen die het regenwater kunnen opvangen .

Rond het chalet zijn siertegels aangelegd en aan de achterkant van het chalet zijn daarnaast ook nog siersteentjes geplaatst zodat het regenwater niet opspat tegen het chalet .

Het chalet heeft een buitenkraantje en de tuinarchitect heeft met siertegels een buitenterras aangelegd zodat je onder de overkapping heerlijk kunt vertoeven in de zomer en winter .

Het perceel heeft een ruime eigen parkeerplaats waar met gemak 2 auto's op zouden kunnen staan .

Het chalet is voorzien van een nieuwe C.V ketel met in elke kamer een radiator en de thermostaat hangt in de woonkamer .

De moderne keuken is voorzien van keukenkasten en lade's met een zacht stopsysteem , sfeerverlichting ,gaskookplaat met afzuigkap ,grote koelkast met een aparte diepvrieskast ,magnetron/oven , servies en bestek  ,potten en pannen ,stofzuiger en vloerwissers ,handdoeken en theedoeken en nog veel meer .

De ruime woonkamer heeft een pvc vloer met houtlook en de als je de terrasdeur open zet kan je de harmonica schuifbare  hordeur gebruiken om bijvoorbeeld de muggen buiten te houden en de wind kan dan nog de woonkamer bekoelen .

De woonkamer is voorzien van een nieuw gekochte Ikea kast ,nieuw gekochte 3 zits bank en hocker ,nieuw gekochte Ikea vloerkleed ,eetkamer tafel met 4 stoelen ,3 in elkaar schuivende bijzet tafeltjes , tv met verstelbare muurarm en door het gehele chalet zijn lampen met ledverlichting aangebracht .

De masterbedroom heeft een extra raam ,grote dubbele inbouwkast ,nieuw gekocht bed 140/200 met matras en onder het bed zitten uitschuifbare lades ,1 nachtkast met lamp ,gordijnen en de ramen hebben 2 uitneembare horren .

De Kinder/logeer kamer heeft een nieuw gekocht 1 persoonbed met matras , nieuwe gordijnen ,bureau tafel en onder het bed zitten uitschuifbare lades waar je veel spullen in kunt opbergen en het kiep/kantel raam is voorzien van een hor .

De compleet ingerichte badkamer heeft een hangend toilet ,ruime douchecabine ,een luxe wasmeubel met spiegel en door de gehele badkamer is sfeerverlichting aanwezig .

Kortom bent u op zoek naar een compleet nieuw ingericht chalet , dan stopt hier u zoektocht .

Zelfs het tuinhuis is ingericht .

Dit mooie vakantiehuis is zeer geschikt voor eigen gebruik, maar zou ook heel interessant zijn voor verhuurdoeleinden of een combinatie daarvan.

Mocht u het huisje zelf willen gebruiken en laten verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruikt er van maakt, dan bieden wij u de optie om u geheel te laten ontzorgen.
Wij verzorgen de gehele verhuur van het huisje: de reclamecampagnes, boekingen, in-/uitchecken, borg, schoonmaak. Eigenlijk alles wat met de verhuur te maken heeft.
Om u dit alles uit handen te nemen vraagt het park 25% van de verhuuropbrengst en de resterende 75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald.

Ook krijgt u een inlogcode zodat u kunt inloggen op onze website en zelf altijd kunt meekijken wanneer uw huisje verhuurd is, voor hoeveel het verhuurd is en aan wie hij verhuurd is. Hier kunt u dan ook gelijk de periodes blokkeren wanneer u zelf gebruik van het huisje wilt maken, Dit mag zo vaak als dat u zelf wilt. U kunt zelf aangeven hoe vaak en wanneer het verhuurd mag worden.
Let op: tijdelijk alleen verkopen op afspraak
Uw verkoopadviseur:
Toon Maasmans
06 - 14 336 086

Recreatiedorp de Ossenberg
Dwarsweg 1-3-5
3959 AC Overberg
Tel: 0343 - 481 354

Gerelateerde accommodaties
icon_loc

De Ossenberg

Kampweg 6 Model Cube Exclusive XL 2022 .
icon_type

Nieuwbouw.


icon_pers

1 tot 6 . personen


icon_slaap

2 . slaapkamers


 

Vraagprijs: 159.750,- Euro .

Meer informatie >
icon_loc

De Ossenberg

Varenweg 2 Een prachtig chalet op een prachtig plekje .
icon_type

Nieuw .


icon_pers

1 tot 8. personen


icon_slaap

2 . slaapkamers


 

Vraagprijs: 145.000 euro .

Meer informatie >
icon_loc

De Ossenberg

Roerdomp 15 Een plekje waar de eekhoorntjes en de vogels je buren zijn .
icon_type

Bestaand .


icon_pers

1 tot 4 . personen


icon_slaap

2 . slaapkamers


 

Vraagprijs: 197.500,- EURO K.K.

Meer informatie >