Recreatiedorp De Ossenberg

Lepelaar 1 Een goed onderhouden L-vormig chalet.

De Ossenberg

Kenmerken

Kavelnummer:

Lepelaar 1.

Oppervlakte:

± 65 m2 .

Type:

L-Vormig chalet .

Type bouw:

Bestaand.

Grond:

280 m2 eigen grond .

Aantal personen:

1 tot 6 .

Aantal slaapkamers:

2 .

Vraagprijs: 185,000.- euro K.K.Parkinformatie
Op recreatiepark De Ossenberg, gelegen aan het Amerongse bos staat deze L-vormige recreatiewoning te koop met 280 m2 eigen grond.

Het perceel ligt op een rustig gedeelte van het recreatiepark en is volledig omgeven door heggen en groene beplanting waardoor het perceel u veel rust en privacy zal bieden .

Ideaal voor kleine kinderen en huisdieren die daardoor niet het perceel ongezien kunnen verlaten.

Het perceel heeft een prachtige en goed onderhouden tuin die verwend is met sierbestrating en sierbeplanting en er is een ruim tuinhuis aanwezig met was en droogmachine aansluitingen .

De goed onderhouden L-vormige  recreatiewoning is ± 65 m2 groot en staat op een koopkavel van 280 m2 Sectie A nummer 1454 en heeft door het gehele chalet vloerverwarming .

Bent u opzoek naar een gezellige recreatiewoning waar u in de tuin op een mooie zomerdag de barbecue kan aanzetten en samen met vrienden of familie gaat genieten van lekker eten of waar u even heerlijk onder uw elektrisch uitklapbare zonnescherm kan genieten van een goed boek ,dan is de Lepelaar 1 precies wat u zoekt .

Wie op zoek is naar rust, ontspanning en een bosrijke omgeving, heeft het op Recreatiepark De Ossenberg reuze naar zijn zin.

Het recreatiepark ligt in de directe  omgeving van de Utrechtse Heuvelrug , aan het Amerongse Bos en de Amerongse Berg ligt vlak om de hoek.

Er zijn veel fiets en wandelpaden en in de directe omgeving zijn gezellige dorpjes met heerlijke restaurants.

Het chalet heeft 2 slaapkamers, één 2 persoons slaapkamer met vaste kastenwand met spiegeldeuren en een slaapkamer met 2 lossen bedden met opbergruimte onder de bedden en een kledingkast.

Deze 2 persoons slaapkamer met 2 lossen bedden is makkelijk om te bouwen naar een kantoor ruimte, zodat thuiswerken ook mogelijk is.

De recent compleet gerenoveerde en ruime badkamer is voorzien van: een inloopdouche, wastafel met spiegel en ruime opbergkasten.

Het chalet heeft een aparte toiletkamer met een toilet , kleine wastafel en een spiegel .

De nieuwe L-vormige keuken is onder andere voorzien van: een oven/magnetron ,grote koelkast en een 4 pits gasfornuis met luxe afzuigkap en sfeerverlichting .

Recreatiepark De Ossenberg is een familie park, dus voor jong en oud zijn er vele activiteiten.

Wilt u met een bootje varen op de Nederrijn of wilt u gebruik maken van de langste mountainbike route van Nederland, hier is dat allemaal mogelijk.

Deze zeer luxe recreatiewoning is zeer geschikt voor eigen gebruik, maar zou ook heel interessant zijn voor verhuur doeleinden of een combinatie daarvan.

Mocht u deze recreatiewoning  zelf willen gebruiken en laten verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruikt er van maakt, dan bieden wij u de optie om u geheel te laten ontzorgen.
Wij verzorgen de gehele verhuur van de recreatiewoning : de reclamecampagnes, boekingen, in-/uitchecken, borg, schoonmaak. Eigenlijk alles wat met de verhuur te maken heeft.
Om u dit alles uit handen te nemen vraagt het park 30 % van de verhuur opbrengst en de resterende 70% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald.

Ook krijgt u een inlogcode zodat u kunt inloggen op onze website en zelf altijd kunt meekijken wanneer uw recreatiewoning  verhuurd is, voor hoeveel het verhuurd is en aan wie hij verhuurd is. Hier kunt u dan ook gelijk de periodes blokkeren wanneer u zelf gebruik van de recreatiewoning  wilt maken, Dit mag zo vaak als dat u zelf wilt. U kunt zelf aangeven hoe vaak en wanneer het verhuurd mag worden.

Let op !! Permanente bewoning is verboden.
Woonkamer met open keuken .

Een Kinder/gasten slaapkamer .

Een grote 2 persoons slaapkamer .

Een aparte toilet kamer .

Een ruime badkamer .
Let op: tijdelijk alleen verkopen op afspraak
Uw verkoopadviseur:
Toon Maasmans
06 - 14 336 086

Recreatiedorp de Ossenberg
Dwarsweg 1-3-5
3959 AC Overberg
Tel: 0343 - 481 354

Gerelateerde accommodaties
icon_loc

De Ossenberg

Larixpad 7 Actie tot tweede pinksterdag tuinhuis gratis .
icon_type

Nieuw bouw


icon_pers

1 tot 6 personen


icon_slaap

2 slaapkamers


 

Vraagprijs: 149.999,- euro

Meer informatie >
icon_loc

De Ossenberg

Bosrand 19 verkocht onder voorbehoud 23-5-2022
icon_type

L-vormig


icon_pers

1 tot 8 personen


icon_slaap

3 slaapkamers


 

Vraagprijs: 97.500 ,- Euro

Meer informatie >
icon_loc

De Ossenberg

Grutto 12 Een leuk chalet Voor een leuk prijsje.
icon_type

Bestaand


icon_pers

1 tot 4 personen


icon_slaap

2 slaapkamers


 

Vraagprijs: 69.999 ,- euro

Meer informatie >