Recreatiedorp De Ossenberg

Larixpad 7 Actie tot tweede pinksterdag tuinhuis gratis .

Nieuwbouw

Kenmerken

Kavelnummer:

Larixpad 7

Oppervlakte:

± 60 m2

Type:

Nieuw bouw

Type bouw:

Bijna energie neutraal gebouwd (BENG)

Grond:

± 300 m2 huurkavel

Aantal personen:

1 tot 6

Aantal slaapkamers:

2

Vraagprijs: 149.999,- euro Parkinformatie
Op recreatiepark De Ossenberg , gelegen aan het Amerongse bos staat deze nieuwe  recreatiewoning te wachten op een nieuwe eigenaar .

Let op actieprijs : koopt u het chalet voor het einde van de tweede pinksterdag , dan krijgt u het luxe tuinhuis met een waarde van 5500,- euro er Gratis bij .

Het luxe tuinhuis is eigenlijk een mini uitvoering van het chalet ,het is gebouwd van de zelfde materialen en kleurstellingen als het chalet .

Binnen in het luxe tuinhuis is  een was en droogmachine aansluiting en er is sfeerverlichting aanwezig .

De luxe recreatiewoning is ± 60 m2 groot en staat op een huurkavel van ± 300 m2 .

Larixpad 7 is het laatste chalet aan dit mooie, groene parkje en het perceel ligt tegenover het bos .

Wie op zoek is naar rust , ontspanning en een bosrijke omgeving , heeft het op Recreatiepark De Ossenberg reuze naar zijn zin.

Het recreatiepark ligt in de directe  omgeving van de Utrechtse Heuvelrug , aan het Amerongse Bos en de Amerongse Berg ligt vlak om de hoek .

Er zijn veel fiets en wandelpaden en in de directe omgeving zijn gezellige dorpjes met leuke restaurants .

Recreatiepark De Ossenberg is een familie park , dus voor jong en oud zijn er vele activiteiten .

Wilt u met een bootje varen op de Nederrijn of wilt u gebruik maken van de langste mountainbike route van Nederland , hier is dat allemaal mogelijk .

De recreatiewoning die wij aanbieden is gebouwd  volgens de voorschriften van BENG ( bijna energie neutraal gebouw ) en is dus ontzettend goed geïsoleerd en het luxe chalet is gemaakt van duurzame materialen .

Bijzonder is dat deze recreatiewoning al op zijn plekje staat ( u kunt er dus gelijk gebruik van maken ) en  het perceel leunt tegen het bos

Bij het aankoopbedrag inbegrepen is de aanleg van een zeer luxe  door ons aangelegde tuin met een eigen parkeerplaats , natuurlijk naar uw wens en smaak gerealiseerd .

De recreatiewoning is voorzien van grote raampartijen met dubbel glas die uw recreatiewoning veel natuurlijk  licht bezorgen en het verhoogde dak geeft u het gevoel dat de recreatiewoning nog ruimer is .

Bijzonder is dat de keuken een apart  kookeiland heeft .

De luxe keuken met houtlook is voorzien van een grote ijskast met een aparte diepvriezer , 2 in 1 oven , inductiekookplaat met afzuiger , een ruime spoelbak met  beweegbare kraan ,krasarm werkblad , rondom sfeerverlichting en alle kasten en lades hebben een zacht stop systeem .

Er zijn geen drempels aanwezig en de vloer is voorzien van een houtlook  PVC laminaat vloer .

De badkamer is van het luxe merk Villeroy en Boch en is voorzien van een ruime douche met glaswanden , zwevend toilet , design radiator , vocht verwijdering systeem , sfeerverlichting en er is een wandkast met een grote spiegel en verschillende lades en kasten .

Allebei de slaapkamers zijn voorzien van luxe nachtkastjes voor naast uw bed en er is zijn in beide slaapkamers ruime kledingkasten aanwezig .

De recreatiewoning wordt door ons team ingegraven en daardoor hebt u geen trap nodig om het chalet te betreden/verlaten .

De onderkant van het chalet is afgezet doormiddel van onderhoudsvrije isolatiepanelen en er is een luchtcirculatiesysteem aangebracht .

De  luchtcirculatie onder het chalet zorgt ervoor dat er constant frisse lucht onder het chalet wordt aanlevert zodat er geen schimmel kan ontstaan .

Op het Larixpad staan dezelfde type chalets om een eenheid te creëren en alle chalets zijn voorzien van een energiezuinige Vaillant C.V  ketel .

Buiten aan de woning is een buitenkraan en een buitenstopcontact gerealiseerd .

Deze zeer luxe recreatiewoning is zeer geschikt voor eigen gebruik, maar zou ook heel interessant zijn voor verhuur doeleinden of een combinatie daarvan.

Mocht u deze recreatiewoning  zelf willen gebruiken en laten verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruikt er van maakt, dan bieden wij u de optie om u geheel te laten ontzorgen.
Wij verzorgen de gehele verhuur van de recreatiewoning : de reclamecampagnes, boekingen, in-/uitchecken, borg, schoonmaak. Eigenlijk alles wat met de verhuur te maken heeft.
Om u dit alles uit handen te nemen vraagt het park 30 % van de verhuur opbrengst en de resterende 70 % wordt dan maandelijks aan u uitbetaald.

Ook krijgt u een inlogcode zodat u kunt inloggen op onze website en zelf altijd kunt meekijken wanneer uw recreatiewoning  verhuurd is, voor hoeveel het verhuurd is en aan wie hij verhuurd is. Hier kunt u dan ook gelijk de periodes blokkeren wanneer u zelf gebruik van de recreatiewoning  wilt maken, Dit mag zo vaak als dat u zelf wilt. U kunt zelf aangeven hoe vaak en wanneer het verhuurd mag worden.

Omdat de recreatiewoning  pas op zijn plekje is gezet , zullen er snel betere foto's volgen .

Let op !! Permanente bewoning is verboden .
Een grote woonkamer met een open keuken met een kookeiland .

Een ruime 2persoons slaapkamer met 2 nachtkastjes en een grote kledingkast .

Een 2persoons gastenkamer/kinderkamer/werkkamer met hangende kasten .

Een ruime badkamer .

De luxe recreatiewoning is gebouwd in Nederland volgens de Beng eisen . ( bijna energie neutraal gebouwd )

Er is een nieuwe energiezuinige Vailant C.V ketel aanwezig .

De luxe keuken heeft een inductie kookplaat .

Er is een geïsoleerd tuinhuis erbij te bestellen .

Er is een luxe overkapping erbij te bestellen .

Er zijn 3 verschillende meubelpakketten erbij te bestellen .
Uw verkoopadviseur:
Succesparken
085 07 04 777


Gerelateerde accommodaties
icon_loc

De Ossenberg

Larixpad 7 Actie tot tweede pinksterdag tuinhuis gratis .
icon_type

Nieuw bouw


icon_pers

1 tot 6 personen


icon_slaap

2 slaapkamers


 

Vraagprijs: 149.999,- euro

Meer informatie >
icon_loc

De Ossenberg

Bosrand 18 Een instap klaar chalet 06-05-2022 Verkocht!
icon_type

Nieuwbouw .


icon_pers

1 tot 4. personen


icon_slaap

2 . slaapkamers


 

Vraagprijs: 87.500,- euro .

Meer informatie >
icon_loc

De Ossenberg

Bosrand 51 12-5-2022 Verkocht .
icon_type

Nieuw bouw


icon_pers

1 tot 6 personen


icon_slaap

2 slaapkamers


 

Vraagprijs: 89.999,- euro

Meer informatie >