Vakantiepark Bonte Vlucht - Doorn, Utrecht

Kavel 33 te koop

Bonte Vlucht

Kenmerken

Kavelnummer:

33

Oppervlakte:

circa 400 m2

Aantal slaapkamers:

Vraagprijs: Kavel : €95.000,00Parkinformatie
Kavel te koop : €95.000,00 circa 400 m2

Oude chalet gaat er af en kan een Boterbloem type op vanaf : €75.000,00 of een Lodge vanaf : €99.500,00. Zie foto's.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In Doorn, in de levendige regio Utrecht, vind je vakantiepark Bonte Vlucht. Op dit leuke familiepark is er voor iedereen wat te doen. Lekker zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad, tennissen op het all weather tennisbaan. Je hoeft je geen dag te vervelen met de activiteiten van Bonte Vlucht. Bovendien heeft de prachtige Utrechtse omgeving veel te bieden met leuke uitstapjes en geweldige bezienswaardigheden. Op vakantiepark Bonte vlucht kan je optimaal genieten van je vakantie.

Bonte Vlucht ligt in het gezellige dorpje, Doorn, op de Utrechtse Heuvelrug. Door de centrale ligging van het vakantiepark zit je op korte afstand van verschillende mooie plaatsen en leuke activiteiten. Of je nou op zoek bent naar rust of gezellige drukte, je bent nooit lang onderweg.

Hier kan je naar hartenlust wandelen, fietsen en natuurlijk genieten van de natuur. Je kijkt je ogen uit door een grote verscheidenheid aan landschappen zoals de zeer herkenbare stuwwal, verschillende heidevelden, stuifzanden en uiterwaarden.

Vergeet je camera niet want je vindt hier ook verschillende diersoorten zoals reeën, dassen, eekhoorns en meer dan 100 vogelsoorten. Voor leuke uitstapjes met het hele gezin kun je leuke attracties bezoeken zoals Het luchtvaartmuseum, de Utrechtse Domtoren, Ouwehands Dierenpark in Rhenen of Dierenpark Amersfoort
Uw verkoopadviseur:
Ron Kleiboer
06 - 53 163 449

Vakantiepark Bonte Vlucht
Leersumsestraatweg 23
3941 MN Doorn
Tel: 0343 - 473 232

Gerelateerde accommodaties
icon_loc

Bonte Vlucht

Korenbloem sfeer impressie
icon_type

Chalet


icon_slaap

2 slaapkamers


 

Vraagprijs: vanaf € 69.500,00

Meer informatie >