Recreatiedorp De Ossenberg

Grutto 10 4 – 10 – 2021 Verkocht .

De Ossenberg

Kenmerken

Kavelnummer:

Grutto 10 .

Oppervlakte:

± 44 m2 .

Type:

Bestaand .

Type bouw:

Rechthoekig .

Grond:

275 m2 huurperceel .

Aantal personen:

1 tot 4 .

Aantal slaapkamers:

2 .

Vraagprijs: 69.500,- euro .Parkinformatie
In overberg ( gemeente. Utrechtse Heuvelrug ) staat op recreatiepark De Ossenberg een chalet te koop .

Het chalet is van 2020, is goed geïsoleerd en is ± 44 m2 groot .

Op het perceel staat een ruim tuinhuis en het perceel is afgezet doormiddel van een hek dat met bamboe matten is afgewerkt .

Recreatiepark De Ossenberg ligt aan het Amerongse Bos waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen .

Het chalet is geschikt voor eigen gebruik , voor verhuur of een combinatie van die twee .

Vakantiepark De Ossenberg is het gehele jaar geopend en is doormiddel van een slagboom met de auto te betreden of te verlaten .

De woonkamer heeft een open keuken en de woonkamer  heeft veel ramen ( van dubbel glas ) en via de openslaande tuindeuren kom je uit in de tuin dat richting het zuiden ligt .

De open keuken heeft een grote koel/vriescombinatie , een 4 pits gasfornuis en de afzuiger is voorzien van sfeerverlichting .

De luxe badkamer is zeer compleet te noemen en heeft onderander een ruime douchecabine met glazen deur , toilet , wastafel met een grote spiegel en opbergkasten en een designradiator .

De grote slaapkamer heeft een 2 pers bed met een rustgevend matras en er is een grote kledingkast aanwezig met schuifdeuren .

De gasten/kinderkamer heeft 2 nieuwe aparte bedden waarop 2  matrassen liggen en er zijn kleding/opbergkasten aanwezig .

In het gehele chalet ligt een PVC vloer met houtlook en in elke ruimte zijn radiatoren die verwarmd worden door een  CV installatie.

De tuin is gedeeltelijk bestraat doormiddel van siersteentjes en er is bij de entree van het chalet een groot terras aangelegd van vlonder panelen.

Naast het chalet ligt een ruime parkeerplaats .

Mocht u het huisje zelf willen gebruiken en laten verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruikt er van maakt, dan bieden wij u de optie om u geheel te laten ontzorgen.
Wij verzorgen de gehele verhuur van het huisje: de reclamecampagnes, boekingen, in-/uitchecken, borg, schoonmaak. Eigenlijk alles wat met de verhuur te maken heeft.
Om u dit alles uit handen te nemen vraagt het park 25% van de verhuuropbrengst en de resterende 75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald.

Ook krijgt u een inlogcode zodat u kunt inloggen op onze website en zelf altijd kunt meekijken wanneer uw huisje verhuurd is, voor hoeveel het verhuurd is en aan wie hij verhuurd is. Hier kunt u dan ook gelijk de periodes blokkeren wanneer u zelf gebruik van het huisje wilt maken, Dit mag zo vaak als dat u zelf wilt. U kunt zelf aangeven hoe vaak en wanneer het verhuurd mag worden .

 
De woonkamer heeft een open keuken en de woonkamer  heeft veel ramen ( van dubbel glas ) en via de openslaande tuindeuren kom je uit op het terras dat op het zuiden ligt .De open keuken heeft een grote koek/vriescombinatie , een 4 pits gasfornuis met afzuiger .De luxe badkamer is zeer compleet te noemen en heeft onderander een ruime douchecabine met glazen deur , toilet , wastafel met spiegel en op bergkasten en een designradiator .De grote slaapkamer heeft een nieuw 2 pers bed met een rustgevend matras en er is een grote kledingkast aanwezig met schuifdeuren .

Het chalet is van 2020 en is goed geïsoleerd .

Er is een C.V ketel aanwezig en in elke kamer is een radiator aanwezig .

 

 

Let op: tijdelijk alleen verkopen op afspraak
Uw verkoopadviseur:
Toon Maasmans
06 - 14 336 086

Recreatiedorp de Ossenberg
Dwarsweg 1-3-5
3959 AC Overberg
Tel: 0343 - 481 354

Gerelateerde accommodaties
icon_loc

De Ossenberg

Larixpad 2 Waar de vogels en de eekhoorntjes je buren zijn .
icon_type

Duurzaam en energiezuinig .


icon_pers

1 tot 6. personen


icon_slaap

2 . slaapkamers


 

Vraagprijs: 149.999.- euro.

Meer informatie >
icon_loc

De Ossenberg

Lepelaar 5 Een gemeubileerd chalet op eigen grond met een omheinde tuin .
icon_type

Bestaand .


icon_pers

1 tot 4 . personen


icon_slaap

2 . slaapkamers


 

Vraagprijs: 148.750,- euro K.K.

Meer informatie >
icon_loc

De Ossenberg

Larixpad 3 !! 11-11-2021 Verkocht !!
icon_type

Nieuwbouw.


icon_pers

1 tot 6. personen


icon_slaap

2 . slaapkamers


 

Vraagprijs: 149.999.- euro.

Meer informatie >