Recreatiedorp De Ossenberg

Dassenlaan 13 Een gerenoveerde stenen bungalow op 617m2 eigen grond .

De Ossenberg

Kenmerken

Kavelnummer:

Dassenlaan 13.

Oppervlakte:

65 m2 .

Type:

Bestaand .

Type bouw:

Gerenoveerd .

Grond:

± 617m2 eigen grond .

Aantal personen:

1 tot 6 .

Aantal slaapkamers:

3 .

Vraagprijs: 287.500,- euro K.K.Parkinformatie
Op recreatiepark De Ossenberg, gelegen aan het Amerongse bos staat deze stenen bungalow te koop met ± 617 m2 eigen grond.

Dassenlaan 13 is een bungalow die in 2021 gerenoveerd is en heeft een zeer grote tuin die veel privacy bied door slim gebruik te maken van groene beplanting en heeft een eigen parkeerplaats voor 2 auto's .

De bungalow heeft beneden en boven een nieuw plafon , nieuwe sierdeuren en klinken ,nieuwe p.v.c laminaat vloer , nieuwe keuken , nieuwe badkamer en is opnieuw geschilderd .

De grote tuin is voorzien van sierbeplanting en sierbestrating en het grote tuinhuis van 18 m2 zorgt ervoor dat je in de zomer en in de winter van de tuin kan genieten .

De goed onderhouden recreatiewoning is ± 65 m2 groot en staat op een koopkavel van ± 617 m2 eigen grond Sectie A nummer 1653.

Het perceel heeft een eigen grote privé-parkeerplaats voor 2 auto's en er is een schuurtje aanwezig met 2 openslaande deuren die voorzien zijn van ramen van melkglas ,was en droogmachine aansluiting, sfeerverlichting en de ramen en deuren zijn van kunststof .

Wie op zoek is naar rust, ontspanning en een bosrijke omgeving, heeft het op Recreatiepark De Ossenberg reuze naar zijn zin.

Het recreatiepark ligt in de directe  omgeving van de Utrechtse Heuvelrug , aan het Amerongse Bos en de Amerongse Berg ligt vlak om de hoek.

Er zijn veel fiets en wandelpaden en in de directe omgeving zijn gezellige dorpjes met heerlijke restaurants.

De bungalow heeft 3 slaapkamers, één grote slaapkamer is beneden en 2 slaapkamers zijn boven en die zijn voorzien van 2 Velux- dakramen die uitzicht bieden op de tuin .

De slaapkamers zijn makkelijk om te bouwen naar een kantoor ruimte, zodat thuiswerken ook mogelijk is.

De bungalow heeft veel raampartijen van dubbel glas en beneden is een grote schuifpui waardoor je bij het openen , zo de tuin inloopt .

De badkamer heeft een nieuwe tegelvloer met een inloopdouche met een kleine en een grote douchekop , een ruim ligbad ( die nog nooit is gebruikt ) ,een luxe wastafel met een grote spiegel met sfeerverlichting , design radiator en verschillende opbergkasten .

De 1 jaar oude hoekkeuken is onder andere voorzien van: een 2 in 1 oven ,een ruime vaatwasser, inductie kookplaat met een afzuiger met sfeerverlichting .

Alle ramen en deuren die te openen zijn , zijn voorzien van luxe horren en rolgordijnen .

Er is een aparte toilet ruimte die voorzien is van een nieuw zwevend toilet , nieuwe tegelvloer en nieuwe wandtegels.

Het buitendak is ook gerenoveerd en geïmpregneerd en de stenen bungalow heeft een energielabel C .

De meubels zijn er voor een klein prijsje bij te kopen .

Recreatiepark De Ossenberg is een familie park, dus voor jong en oud zijn er vele activiteiten.

Wilt u met een bootje varen op de Nederrijn of wilt u gebruik maken van de langste mountainbike route van Nederland, hier is dat allemaal mogelijk.

Deze zeer luxe recreatiewoning is zeer geschikt voor eigen gebruik, maar zou ook heel interessant zijn voor verhuur doeleinden of een combinatie daarvan.

Mocht u deze recreatiewoning  zelf willen gebruiken en laten verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruikt er van maakt, dan bieden wij u de optie om u geheel te laten ontzorgen.
Wij verzorgen de gehele verhuur van de recreatiewoning : de reclamecampagnes, boekingen, in-/uitchecken, borg, schoonmaak. Eigenlijk alles wat met de verhuur te maken heeft.
Om u dit alles uit handen te nemen vraagt het park 30 % van de verhuur opbrengst en de resterende 70% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald.

Ook krijgt u een inlogcode zodat u kunt inloggen op onze website en zelf altijd kunt meekijken wanneer uw recreatiewoning  verhuurd is, voor hoeveel het verhuurd is en aan wie hij verhuurd is. Hier kunt u dan ook gelijk de periodes blokkeren wanneer u zelf gebruik van de recreatiewoning  wilt maken, Dit mag zo vaak als dat u zelf wilt. U kunt zelf aangeven hoe vaak en wanneer het verhuurd mag worden.

Let op !! Permanente bewoning is verboden.
- 3 slaapkamers
- apart wc
- badkamer
- keuken
- woonkamer
-inpandig schuurtje
Let op: tijdelijk alleen verkopen op afspraak
Uw verkoopadviseur:
Toon Maasmans
06 - 14 336 086

Recreatiedorp de Ossenberg
Dwarsweg 1-3-5
3959 AC Overberg
Tel: 0343 - 481 354

Gerelateerde accommodaties
icon_loc

De Ossenberg

Larixpad 7 Actie tot tweede pinksterdag tuinhuis gratis .
icon_type

Nieuw bouw


icon_pers

1 tot 6 personen


icon_slaap

2 slaapkamers


 

Vraagprijs: 149.999,- euro

Meer informatie >
icon_loc

De Ossenberg

Bosrand 19 verkocht onder voorbehoud 23-5-2022
icon_type

L-vormig


icon_pers

1 tot 8 personen


icon_slaap

3 slaapkamers


 

Vraagprijs: 97.500 ,- Euro

Meer informatie >
icon_loc

De Ossenberg

Grutto 12 Een leuk chalet Voor een leuk prijsje.
icon_type

Bestaand


icon_pers

1 tot 4 personen


icon_slaap

2 slaapkamers


 

Vraagprijs: 69.999 ,- euro

Meer informatie >