Wegens het coronavirus kunt u uitsluitend op afspraak een woning/chalet bezichtigen

Park Brabantse Weelde, Molenschot, Noord-Brabant

Cube vakantiehuizen, er komen binnenkort verschillende Cube modellen naar het prak.

Nieuwbouw

Kenmerken

Kavelnummer:

nader te bepalen

Oppervlakte:

52m2-65m2

Type:

Cube

Type bouw:

nieuwbouw

Grond:

koopkavel

Aantal personen:

4-6

Aantal slaapkamers:

2-3

Vraagprijs: vanaf 129.500,- excl. kavelParkinformatie
De model Cube is een van onze meest luxe vakantiehuizen, door zijn moderne uitstraling is hij in een zeer korte tijd een geliefd en veel verkocht model geworden.

Er komen verschillende varianten van de Cube naar ons park zo komt er binnenkort een

Cube 52 m2 2 slaapkamer variant zo als op de foto's

Cube L 65 m2 2 slaapkamer variant met hoekkeuken en een extra hoog plafon overal,

Cube L 65 m2 3 slaapkamer variant met een verhoogd plafon en aparte gasten toilet.

De gevel bekleding bestaat bijna geheel uit een kunststof gevelbekleding waardoor hij zeer onderhoudsarm is zodat u maximaal van u welverdiende vakanties kunt genieten.

De moderne keuken is voorzien van alle moderne gemakken zoals een vaatwasser, inductiekookplaat met afzuigkap, wasbak met kraan, combimagnetron, grote koelkast met vriesvak en veel opberg/kast-ruimte.

Er zij 2 of 3 ruime slaapkamers waarvan 1 ruime slaapkamer met inbouwkasten met schuifdeuren, dubbel draaikiepraam met ventilatieroosters, radiator en ruimte genoeg voor een tweepersoonsbed.

De 2e slaapkamer heeft een dubbel draaikiepraam met ventilatierooster, radiator, opbergkast en ruimte voor 2 eenpersoonsbedden.

optie 3e slaapkamer heeft een dubbel draaikiepraam met ventilatierooster, radiator, opbergkast en ruimte voor 2 eenpersoonsbedden of stapelbed.

De moderne badkamer is geheel voorzien van 100 % waterdichte trespa platen met een tegel en beton look, inloop douche, toilet, wastafel met meubel, spiegel, design radiator, ventilatie en een kiepraam.

In de ruime woonkamer hebben wij het plafon 35cm extra verhoogd ( de Cube L varianten hebben het verhoogt plafon overal ), dit geeft dan weer een extra ruimtelijk gevoel. De mooie grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en geven u een prachtig uitzicht over de tuin. Er is meer dan genoeg ruimte voor een aparte eet en zit gedeelte. Door middel van dubbel openslaande terrasdeuren loopt u zo vanuit de woonkamer u tuin op waar u heerlijk kunt genieten van de mooie ruime tuin.

In de tuin is er een plateau gemaakt waar u eventueel een tuinhuis neer zou kunnen zetten, ook is er al water aanvoer, afvoer en elektra klaargelegd zodat u dit in het tuinhuis aan kan sluiten voor bijvoorbeeld een wasmachine en droger. Ook zijn er 2 eigen privé parkeerplaatsen op de kavel en is er meer dan genoeg ruimte over om heerlijk te genieten van u tuin met meerdere zitplekken.

Zoals u kunt zien is de tuin al prachtig aangelegd en wordt hij vrijwel instap klaar afgeleverd. (meubels tegen meerprijs)

Dit vakantiehuis wordt geheel ingegraven zodat u geen trapje of opstapje nodig heb om binnen te komen want alles is gelijkvloers gemaakt.

Aan de onderzijde is hij rondom afgezet met damwandpanelen tegen de vorst en is er aan de achterkant nog een luik waardoor u nog onder de woning zou kunnen komen indien nodig.

prijs voor de Cube is vanaf € 129.500,- inclusief BTW. en incl. tuinaanleg en aansluitingen.

prijs voor de Cube L is vanaf € 149.500,- inclusief BTW. en incl. tuinaanleg en aansluitingen.

prijs voor de Cube L 3 slpk is vanaf € 154.500,- inclusief BTW. en incl. tuinaanleg en aansluitingen.

prijs voor een Kavel is vanaf € 55.000,- inclusief BTW.

prijs voor een kavel groter als 400 m2 is vanaf 60.000,- inclusief BTW.

prijs voor een kavel aan het grote water is vanaf 65.000,- inclusief BTW.

Op park Brabantse Weelde zijn ook de kavels inclusief 21 % BTW. dat betekend dat u hier geen 8 % overdrachtsbelasting hoeft te betalen.

Als u de kavel koopt met verhuur doeleinden kunt u hier dus niet alleen de BTW uit de woning terug vorderen maar ook uit de kavel.

Huurkavels zijn niet mogelijk.

De jaarlijkse parkbijdrage liggen rond de € 2.150,- per jaar.

Park Brabantse weelde is vrij uniek in Nederland omdat op dit park ieder huis wordt aangesloten met normale woonhuis aansluitingen dus ieder huis heeft een eigen Enexis meter en er ligt Brabant water en Ziggo allemaal het zelfde als in een normaal woonhuis in Nederland. hierdoor zit het park er niet tussen met een verdien model en betaald u u zelfde prijzen als thuis en sluit u zelf het contract af met de leverancier en heeft een ander een betere aanbieding kunt u ook gewoon overstappen van leverancier.

Bent u al nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden neem dan eens contact op met onderstaande bemiddelaar.

Permanente bewoning is niet toegestaan!!!

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging neem contact op met:

Recreatiebemiddelaar
H. Maasmans
tel: 0651100774
mail: h.maasmans@succesparken.nl

Afspraken op Park Brabantse Weelde zijn mogelijk op Maandag, Woensdag of Donderdag van 10:00 tot 16:30 of op afspraak.
Dit mooie vakantiehuis is zeer geschikt voor eigen gebruik, maar zou ook heel interessant zijn voor verhuur doeleinden of een combinatie daarvan.

Zelf u woning verhuren is toegestaan!!

Mocht u het huisje zelf willen gebruiken en laten verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruikt er van maakt dan bieden wij u de optie om u geheel te laten ontzorgen.

Wij verzorgen de gehele verhuur van het huisje zo regelen wij de reclamecampagnes, boekingen, in/uitchecken, borg, schoonmaak eigenlijk alles wat met de verhuur te maken heeft.
Om dit alles uit u handen te nemen vraagt het park dan 25% van de verhuur opbrengst en de resterende 75% wordt dan maandelijks netjes aan u uitbetaald.

Ook krijgt u een inlogcode zodat u kunt inloggen op onze website zodat u zelf altijd kunt meekijken wanner u huisje verhuurt is en voor hoeveel hij verhuurt is, hier kunt u dan ook gelijk de periodes blokkeren wanneer u zelf gebruik van het huisje wil maken. Dit mag zo vaak als u zelf maar wilt en kunt zelf aangeven hoe vaak en wanneer hij verhuurt mag worden.




Uw verkoopadviseur:
Succesparken
085 07 04 777


Gerelateerde accommodaties
icon_loc

Brabantse Weelde

Dit prachtige en luxe vakantiehuis model Sunhouse (70 m2) staat op eigen grond (480 m2) aan de buitenrand van het park.
icon_type

Sunhous


icon_pers

4-6 personen


icon_slaap

2 slaapkamers


 

Vraagprijs: € 225.000,- K.K.

Meer informatie >
icon_loc

Brabantse Weelde

Cube vakantiehuizen, er komen binnenkort verschillende Cube modellen naar het prak.
icon_type

Cube


icon_pers

4-6 personen


icon_slaap

2-3 slaapkamers


 

Vraagprijs: vanaf 129.500,- excl. kavel

Meer informatie >
icon_loc

Brabantse Weelde

Dit prachtige en luxe vakantiehuis model Cube L (65 m2) staat op een mooie ruime kavel (300 m2) op Park Brabantse weelde.
icon_type

Cube L


icon_pers

4 personen


icon_slaap

2 slaapkamers


 

Vraagprijs: € 199.995,- K.K.

Meer informatie >