Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof - Terwolde, Gelderland

B-39 VERKOCHT

De Scherpenhof

Kenmerken

Kavelnummer:

B-39

Type bouw:

bestaand

Aantal personen:

4

Vraagprijs: € 29.500,00 met eigen grondParkinformatie
Op de groene uiterwaarden van de IJssel ligt Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof. Een park met talloze faciliteiten en veel mogelijkheden in de omgeving, maken het tot een perfecte vakantiebestemming voor iedereen.De jachthaven en recreatieplas zijn de ideale plaatsen om te genieten aan het water. Vissen, waterskiën en zwemmen, De Scherpenhof biedt genoeg watersportactiviteiten.

Speciaal voor kinderen is er een uitgebreid recreatieprogramma in het hoogseizoen, een grote speeltuin en het overdekte speelparadijs Play City.De omgeving is uitermate geschikt voor het maken van uitstapjes.

Op het park is een restaurant, snackbar, zwembad, recreatieruimte, binnenzwembad, bowlingbaan en diverse speeltuinen.Het oppervlakte van het chalet is 35 m2. De stacaravan is goed geïsoleerd en eventueel te gebruiken in de winter. De stacaravan beschikt over een keuken met een, gasfornuis, afzuigkap en koelkast met vriesvak. Het chalet heeft een ruime woonkamer met radiatoren. Er zijn twee slaapkamers met tweepersoonsbedden. Er is een badkamer met toilet, bad meubel en douche.

Het chalet is geschikt voor eigen gebruik.
Uw verkoopadviseur:
Ron Kleiboer
06 - 53 163 449

Recreatiepark de Scherpenhof
Bandijk 60
7396 NC Terwolde
Tel: 0571 - 291 731

Gerelateerde accommodaties