Naar boven
 
085 070 4777

Succesparken Zakelijk

Zoek en boek
Zoekmenu openen
Selecteer park
Selecteer huistype
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal personen
Aantal slaapkamers
Speciale Arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op een van onze Succesparken.

Bekijk alle arrangementen

Wij feliciteren de familie Geerling met hun gewonnen weekend van onze ‘Doe mee en Win’ actie op de beurs Reis!

Rendement behalen met uw recreatiewoning

Recreatiewoningen met een investering vanaf € 100.000,- zijn solide, tastbare en veilige objecten om in te investeren. U ziet de staat van uw woning, u kunt het bekijken en verbeteren; u weet wat er gebeurt met uw investering. Een prettig gevoel.
Zeker als u daarbij ook nog eens een tastbaar, veilig en solide rendement kunt realiseren. Het rendement kan in korte termijn snel oplopen uit een combinatie van de terug te vorderen BTW en de directe verhuuropbrengsten. Daarnaast ervaart u op langere termijn ook een waardevermeerdering van uw woning. Uiteraard kunt u zelf ook genieten van uw recreatiewoning.
De recreatiesector geniet al jaren van een groeiende belangstelling. Het aanbod op unieke locaties zal steeds schaarser worden.
U hoeft niet langer te wachten op toekomstige ontwikkelingen, want Succesparken heeft diverse unieke, prachtige locaties tot haar beschikking zodat u precies dat plekje vindt, waar u naar op zoek bent. Daarnaast verzorgen wij de gehele verhuur voor u en hoeft u verder niets te doen dan te genieten van uw opbrengsten!

Solide Verhuurorganisatie

Op de locaties van Succesparken wordt gewerkt met een beproefd verhuursysteem. De parken beschikken over een degelijk netwerk van huurders van vakantiewoningen. Op alle Succesparken vindt u bovenal de maximale gedrevenheid die nodig is om een uitstekend resultaat te behalen. Beleggen in een recreatie-object is veiliger en meer solide dan beleggen in bijvoorbeeld aandelen. Afhankelijk van het object van uw keuze en de inbreng van eigen geld kan uw rendement al snel oplopen.
Heeft u interesse of wilt u bekijken wat wij zoal meer in huis hebben? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen op één van onze parken. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak maken met onze aankoopadviseurs.
Zij staan te allen tijde paraat om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het aankooptraject.
Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend ons contactformulier invullen.

Fiscale voordelen

Plezierig en succesvol beleggen in recreatievilla’s en/of bungalows.
Eigenaar zijn van één of meerdere recreatiewoningen spreekt niet alleen tot de verbeelding, net als de objecten zelf blijkt ook het rendement tastbaar, veilig en solide. Rendement op langere termijn door waardeontwikkeling en rendement op korte termijn door verhuuropbrengst. Logisch gevolg is dat beleggen in recreatiewoningen en – chalets zeer de moeite waard is. Zeker in deze tijd!

Belastingvrij rendement

De recreatiesector geniet al jaren een groeiende belangstelling. Het aanbod op unieke locaties zal steeds schaarser zal worden. U hoeft niet te wachten op toekomstige (waarde)ontwikkelingen, want door verhuur kan uw recreatiebezit al direct financieel voordeel opleveren. U profiteert al meteen van alle belastingvoordelen. In de verhuurafrekening zit 6% BTW berekend. Tot een bedrag van € 1.345,- aan BTW wordt iemand die van de KOR-regeling profiteert, vrijgesteld van afdracht van BTW. Bovendien kunt u (in geval van nieuwbouw) zelfs 21% btw terugvorderen bij uw eerstvolgende belastingaangifte.

Inrichting en uitvoering van uw recreatiewoning

Stoffering en meubelen
Op het gebied van het interieur van de bungalow kunt u zich in overleg met enkele samenwerkende bedrijven optimaal laten adviseren. Zo wordt uw bungalow ingericht op een manier waarop u zich ook werkelijk thuis gaat voelen. Als u ervoor kiest uw bungalow te gaan verhuren kunt u profiteren van aantrekkelijke kwantumkortingen bij onze vaste leveranciers.

Uitvoering/Mogelijkheden

Stoffering en meubelen
De indeling van uw bungalow of chalet wordt zoveel mogelijk in overeenstemming met u gerealiseerd. Zelfs meerdere slaapkamers zijn mogelijk. Alle mogelijke opties worden door onze adviseurs met u besproken. De keuken van uw nieuwe woning bepaalt u geheel naar eigen wens. Hetzelfde geldt voor de stoffering van het object. 

Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers, onze klanten en onze beleggers zich bij ons thuis voelen.

Professionele leiding

Verantwoordelijk:
Wij tonen ons verantwoordelijk voor onze medewerkers, ons handelen en onze resultaten.
- Wij handelen open, eerlijk en met wederzijds respect;
- Wij handelen met zorg en toewijding;
- De beleving voor onze recreanten en onze beleggers blijft ons toetsingskader

Gepassioneerd:
Wij hebben de absolute wil om alles in het werk te stellen om maximaal plezier en succes te bereiken voor onze medewerkers, onze recreanten en onze beleggers.
- Wij spreken met trots en plezier over ons werk;
- Wij handelen actief, vooruitstrevend en betrokken;
- Behaalde successen versterken onze gedrevenheid om de doelstellingen van onze klanten en onszelf te realiseren.

Productclassificatie

Kwaliteit:
Wij voldoen ruimschoots aan de verwachtingen, wensen en behoeften van de klant.
- Voor onze producten kiezen wij de beste materialen;
- Onze kennis en vakmanschap zijn voelbaar in de uitwerking van onze producten.

Exclusiviteit:
Wij bieden een verfijnd product.
- Wij zijn innoverend in het door ontwikkelen van ons product

Creativiteit:
Wij denken buiten gebaande paden.
- Wij beperken ons niet tot onze eigen ideeën
- Wij spiegelen onze producten aan trends uit andere vakgebieden.

Klantbeleving

Betrouwbaarheid:
Wij staan voor onze beloften en doelstellingen.
- Wij anticiperen op de wensen van en voordelen voor onze klant.