Naar boven
 
085 070 4777

Recreatiepark de Tien Heugten

Zoek en boek
Zoekmenu openen
Selecteer park
Selecteer huistype
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal personen
Aantal slaapkamers
Speciale Arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op een van onze Succesparken.

Bekijk alle arrangementen

Wij feliciteren de familie Geerling met hun gewonnen weekend van onze ‘Doe mee en Win’ actie op de beurs Reis!

Ontdek de landelijke omgeving van Drenthe op vakantiepark de Tien Heugten. Ook dit park heeft een recreatieplas en buitenbad voor heel veel uren waterpret. Maar Drenthe is niet voor niets fietsprovincie nummer 1, rondom het park kan je het landschap uitstekend verkennen op je tweewieler. Paardrijden en wandelen kan natuurlijk ook. Op het park wachten het Grand Café, het animatieteam in de vakanties en de gezellige kampeerplaatsen en chalets op jullie.

Het gezellige vakantiepark heeft van alles te bieden voor een heerlijke familievakantie. Bij de recreatieplas kan je niet alleen genieten van het water, maar het zandstrand nodigt uit om te gaan zonnebaden of spelletjes te spelen met de kids. Rond het hoofdgebouw is wifi internet beschikbaar, combineer het met een drankje in het Grand Café en je kan hier lekker een paar uurtjes doorbrengen. De kinderen worden speciaal met een treintje opgehaald om mee te doen aan de activiteiten van het recreatieteam. Wat wil je nog meer.

Rondom het park is niet alleen natuur om te verkennen, hoewel het boomkroonpad in Borger hier wel toe uitnodigt. Het Drouwenerzand, Plopsa Indoor Coevorden en het Sprookjeshof zijn pretparken waar vooral de jongere kinderen zullen genieten. Jong en oud geniet in Dierentuin Wildlands in Emmen met de prachtige vlindertuin en 3 unieke routes door het dierenrijk. Een dagje winkelen kan in Assen, Groningen, Meppel of Zwolle. U zult hier een onvergetelijke vakantie beleven!

  • - Buitenzwembad met grote glijbaan
  • - Recreatieplas met zandstrand
  • - 18-holes midgetgolfbaan
  • - Gezellig Grand Café en snackbar
  • - Dichtbij bezienswaardigheden in Drenthe

 

Meer informatie