Naar boven
 
085 070 4777

Recreatiepark de Scherpenhof

Zoek en boek
Zoekmenu openen
Selecteer park
Selecteer huistype
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal personen
Aantal slaapkamers
Speciale Arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op een van onze Succesparken.

Bekijk alle arrangementen

Wij feliciteren de familie Geerling met hun gewonnen weekend van onze ‘Doe mee en Win’ actie op de beurs Reis!

Ontdek het water met vakantiepark de Scherpenhof. Dit sfeervolle park heeft een eigen recreatieplas, binnenbad, buitenbad en het ligt direct aan de IJssel met een privé jachthaven, waar je kan waterskiën en banaanvaren. Het is de ideale bestemming voor een familieweekend, dankzij de ruime 12-persoons bungalows. Speciaal voor de kinderen is er het indoor speelparadijs PlayCity en voor de ouders een speelhal, verschillende restaurants en een gezellige bar.

De Scherpenhof ligt zeer centraal, midden in Nederland en daardoor zijn talloze daguitstapjes mogelijk. Het park ligt dichtbij Nationaalpark de Hoge Veluwe, een prachtig natuurpark om te voet of op de fiets te ontdekken. Huur een van de gratis witte fietsen en je kan op zoek naar wild, zoals herten en wilde zwijnen. Een andere prachtige fietstocht begint direct bij het park. Fiets over de prachtige dijken langs de IJssel en geniet van het weidse uitzicht over de rivier en de groene uiterwaarden.

Beleef de Deventer zomerkermis, het openluchttheater en de boekenmarkt, allemaal op steenworp afstand van het park. Voor de kinderen is er ook van alles te doen, wat denk je van de Apenheul en Koningin Julianatoren beide in Apeldoorn, maar ook Burgers Zoo is binnen en half uurtje te bereiken. Het is een ideale bestemming voor jong en oud.

  • - Indoor Speelparadijs Playcity
  • - Indoor en outdoor zwembaden
  • - Waterpret in de Recreatieplas
  • - Diverse restaurants en bars
  • - Direct op de oever van de IJssel

 

Meer informatie