Naar boven
 
085 070 4777

Een eigen vakantiewoning? Investeer in een nieuwbouwproject

Zoek en boek
Zoekmenu openen
Selecteer park
Selecteer huistype
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal personen
Aantal slaapkamers
Speciale Arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op een van onze Succesparken.

Bekijk alle arrangementen

Wij feliciteren de familie Geerling met hun gewonnen weekend van onze ‘Doe mee en Win’ actie op de beurs Reis!

Succesparken is altijd bezig om nieuwe recreatieplekken te creëren. Dit kan zijn d.m.v. de verkoop van nieuwbouwchalets op de bestaande parken, maar ook het realiseren van nieuwe vakantieparken is hier een onderdeel van.

Landgoed de Huynen

In de prachtige omgeving van Schoonloo start Succesparken met de verkoop van 174 recreatiebungalows op eigen grond. Landgoed De Huynen is ruim opgezet met grote kavels, waterpartijen en groen. De start van de verkoop van chalets en vakantiehuizen is in april 2012 gestart. Voor alle mogelijkheden in bouw neem je een kijkje op de website van het park.

Landgoed de Huynen ligt midden in Drenthe in de streek van de hunebedden. De naam van het park is niet zomaar ontstaan. Vroeger dacht men dat hunebedbouwers enorm sterke reuzen waren. Deze werden Huynen genoemd die, net als Obelix die in Bretagne, met veel gemak menhirs zeulden.

Het landgoed ligt midden tussen de akkers en bossen van Schoonloo en naast een Dassenburcht. Het is een oase van rust met veel fiets- en wandelpaden. Vroeger was Schoonloo een kruising van wegen met een groot stuk heide, dit was o.a. het gebied van het toekomstige park Landgoed De Huynen. In vroeger tijden zijn dit zogenaamde Celtic Fields geweest, met zeer vroege bewoning.

Voor meer informatie neem je een kijkje op de website of neem contact met ons op.
www.landgoeddehuynen.nl