Naar boven
 
085 070 4777

Vakantiepark Bonte Vlucht

Zoek en boek
Zoekmenu openen
Selecteer park
Selecteer huistype
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal personen
Aantal slaapkamers
Speciale Arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op een van onze Succesparken.

Bekijk alle arrangementen

Wij feliciteren de familie Geerling met hun gewonnen weekend van onze ‘Doe mee en Win’ actie op de beurs Reis!

Wandelen en fietsen in het bos op de Utrechtse Heuvelrug, daarvoor ga je naar vakantiepark Bonte Vlucht. Het ligt midden tussen de bossen en de routes beginnen direct bij je voordeur. Op het park is veel te doen voor jong en oud. Waterpret in het buitenbad, een balletje slaan op de tennisbaan of een hapje eten in het restaurant. De appartementen op de Bonte Vlucht zijn het ideale vertrekpunt om deze schitterende omgeving te ontdekken.

Dit uitgestrekte park wordt omgeven door bos en de kampeervelden liggen comfortabel tussen de bomen genesteld. De ruime appartementen liggen centraal bij alle faciliteiten op het park. Uniek is de zonneweide en ligstoelen rond het zwembad. Voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad. In het plaatsje Doorn staat het bekende Huis Doorn, waar Wilhelm II de laatste jaren van zijn leven doorgebracht heeft. In Leersum ligt een prachtig bosbad, waar van alles te doen is.

Een heerlijk dagje uit met de kinderen brengt jullie naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen of Dierenpark Amersfoort. Stap op de fiets en maak een tocht langs alle kastelen en landhuizen die deze omgeving rijk is. Vakantiepark Bonte Vlucht ligt midden in een heel veelzijdige omgeving en wacht op jouw bezoek om deze te ontdekken.

  • - Heerlijk buitenzwembad
  • - Groot restaurant met terras
  • - Midden in het bos gelegen
  • - Wandel- en fietsroutes vanaf het park
  • - Op steenworp afstand van Doorn

 

Meer informatie